Categorized | Sport

Baschetbaliştii orădeni au debutat cu o înfrângere, conturată în ultimul sfert

În cadrul primei etape a returului Diviziei A de baschet masculin formația locală CSM Oradea s-a deplasat la Bucureşti pentru a juca în dauna rivalilor din capitală. La capătul unui joc în cea mai mare parte a lui echilibrat organizatorii au reușit în cele din urmă să se impună cu scorul de 90-74 (16-22, 23-14, 18-24, 33-14).

Baschetbaliştii locali pregătiţi de Cristi Achim au început meciul cu un prim sfert foarte bun, reușind să pună o diferență pe tabelă de șase puncte. În sfertul al doilea cei care s-a mișcat mai bine au fost bucureștenii mult mai eficienți în atac.

Sfertul al treilea ar fi putut să fie decisiv în favoarea oaspeților care și-au regăsit ritmul din primul sfert. Din păcate pentru ei ultima parte a întâlnirii a fost un dezastru ei neputând face față unui CSM București rănit în orgoliu.

Vizitatorii s-au apropiat la cinci puncte în ultimul sfert graţie reuşitelor lui Mitchell, Schachtner şi Mandic, însă gazdele au gestionat bine finalul şi cu două minute înainte de ultimul fluier s-au distanţat din nou la nouă puncte.

Orădenii au faultat în ultimele clipe ale partidei, doar-doar bucureştenii vor rata, însă aceştia nu au făcut-o şi partida s-a terminat la o diferenţă de 16 puncte.

CSM Bucureşti: Smith 10 puncte (2×3 puncte), M. Paul 17 (3×3), Santana 18 (4×3), Tomic 26, Tudosă 2, Vizitiu 2, Kraemer 11 (3×3), Bennett 4. Antrenor:  Mladen Ostojic.

CSM Oradea: Ştefan 7, Maric 12 (1×3), Topcov 5, Mandic 16 (2×3), Torok 2, Lazar 8, Mitchell 10 (1×3), Schachtner 14 (1×3). Antrenor: Cristian Achim.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult