Categorized | Sport

Baschetbaliştii orădeni au debutat cu o înfrângere, conturată în ultimul sfert

În cadrul primei etape a returului Diviziei A de baschet masculin formația locală CSM Oradea s-a deplasat la Bucureşti pentru a juca în dauna rivalilor din capitală. La capătul unui joc în cea mai mare parte a lui echilibrat organizatorii au reușit în cele din urmă să se impună cu scorul de 90-74 (16-22, 23-14, 18-24, 33-14).

Baschetbaliştii locali pregătiţi de Cristi Achim au început meciul cu un prim sfert foarte bun, reușind să pună o diferență pe tabelă de șase puncte. În sfertul al doilea cei care s-a mișcat mai bine au fost bucureștenii mult mai eficienți în atac.

Sfertul al treilea ar fi putut să fie decisiv în favoarea oaspeților care și-au regăsit ritmul din primul sfert. Din păcate pentru ei ultima parte a întâlnirii a fost un dezastru ei neputând face față unui CSM București rănit în orgoliu.

Vizitatorii s-au apropiat la cinci puncte în ultimul sfert graţie reuşitelor lui Mitchell, Schachtner şi Mandic, însă gazdele au gestionat bine finalul şi cu două minute înainte de ultimul fluier s-au distanţat din nou la nouă puncte.

Orădenii au faultat în ultimele clipe ale partidei, doar-doar bucureştenii vor rata, însă aceştia nu au făcut-o şi partida s-a terminat la o diferenţă de 16 puncte.

CSM Bucureşti: Smith 10 puncte (2×3 puncte), M. Paul 17 (3×3), Santana 18 (4×3), Tomic 26, Tudosă 2, Vizitiu 2, Kraemer 11 (3×3), Bennett 4. Antrenor:  Mladen Ostojic.

CSM Oradea: Ştefan 7, Maric 12 (1×3), Topcov 5, Mandic 16 (2×3), Torok 2, Lazar 8, Mitchell 10 (1×3), Schachtner 14 (1×3). Antrenor: Cristian Achim.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult