Categorized | Social

La Oradea începe plombarea străzilor

Începând de luni, 17.01.2011, datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, municipalitatea a început executarea unor lucrări de întreţinere, reparaţii prin plombări pe mai multe străzi din Oradea. Lucrările vor fi executate de S.C. Selina  în baza contractului de întreţinere- reparaţii.

Anul 2011 nu a adus cu el doar lucruri bune. Condiţiile meteorologice schimbătoare au făcut ca multe dintre străzile din Oradea să se deterioreze într-o perioadă foarte scurtă de timp. Constatând acest aspect, reprezentanţii municipalităţii au acţionat rapid, scoţând muncitorii şi utilajele în stradă încă de luni, 17.01.2011. Au fost executate plombări pe: Calea Aradului, str. Nojoridului (intersecţie str. Apateului – str. Atelierelor), str. Dunării, str. Deltei, str. Mihai Eminescu, Drum Uzinal (între str. Uzinelor şi Casa de Asigurări de Sănătate).

Şi marţi, 18.01.2011, municipalitatea va face lucrări de întreţinere în: Piaţa Nucetului – str. Eforiei – str. Velenţa, str. Meşteşugarilor, str. Cazaban (tronsonul nereabilitat – zona Peţei Ioşia), str. Praporgescu – str. Braşovului – str. Pârâului – str. Bicazului şi str. Moscovei, B-dul Dacia (tronson intersecţie B-dul Decebal – giraţie  – str. Carpaţi), str. Ciheiului, str. Arany Ianos, str. A.Andriţoiu – intrare din str. Seleuşului, lângă staţia de autobuz.

Lucrările vor fi executate de S.C. Selina  în baza contractului de întreţinere- reparaţii drumuri pe care îl au cu Primăria Oradea.

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult