Categorized | Sport

O victorie și un meci egal cu Steaua la București

Prima echipă care a intrat efectiv în competiție și a disputat prima partidă oficială în anul 2011 a fost secția de polo a CSM Digi Oradea. Bihorenii au disputat vineri și sâmbătă dubla întâlnire contând pentru etapa a treia a returului Superligii Naţionale de Polo la București în compania celor de la Steaua.

Poloiştii locali antrenaţi de Cornel Gordan au jucat la Izvorani reușind în prima zi o victorie fără probleme scor 7-4. Din păcate, în meciul următor multipli campioni naționali au încheiat la egalitate scor 9-9. De menționat că acestă remiză a fost obținută după o aruncare transformată în ultimele secunde ale întâlnirii, mingea din bară lovind portarul bihorean Barat și intrând în plasă.

Dacă bucureștenii își puneau mari speranțe în aceste două jocuri, orădenii au făcut o repetiție generală înaintea dificilei confruntări cu Honved Budapesta, contând pentru turul sferturilor de finală ale Cupei Ligii Europene de Nataţie.

Meciul tur cu Honved se va disputa la Budapesta miercuri, 19 ianuarie, pentru ca returul să aibă loc în 2 februarie la Oradea.

Revenind la întrecerea națională, CSM Digi Oradea se menține în continuare pe prima prima poziţie a clasamentului, cu 52 de puncte din 18 partide. Pe pozițiile următoare se situează Dinamo și Steaua, ambele din capitală.

De menționat că formația locală CSM Digi mai are de disputat două partide restante, cu Sportul Studenţesc, simple antrenament cu public.

Toate datele despre dubla întâlnire cu cei de la Honved Budapesta le veți afla, la ora jocului, numai pe site-ul www.oradeapress.ro.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult