Categorized | Sport

O victorie și un meci egal cu Steaua la București

Prima echipă care a intrat efectiv în competiție și a disputat prima partidă oficială în anul 2011 a fost secția de polo a CSM Digi Oradea. Bihorenii au disputat vineri și sâmbătă dubla întâlnire contând pentru etapa a treia a returului Superligii Naţionale de Polo la București în compania celor de la Steaua.

Poloiştii locali antrenaţi de Cornel Gordan au jucat la Izvorani reușind în prima zi o victorie fără probleme scor 7-4. Din păcate, în meciul următor multipli campioni naționali au încheiat la egalitate scor 9-9. De menționat că acestă remiză a fost obținută după o aruncare transformată în ultimele secunde ale întâlnirii, mingea din bară lovind portarul bihorean Barat și intrând în plasă.

Dacă bucureștenii își puneau mari speranțe în aceste două jocuri, orădenii au făcut o repetiție generală înaintea dificilei confruntări cu Honved Budapesta, contând pentru turul sferturilor de finală ale Cupei Ligii Europene de Nataţie.

Meciul tur cu Honved se va disputa la Budapesta miercuri, 19 ianuarie, pentru ca returul să aibă loc în 2 februarie la Oradea.

Revenind la întrecerea națională, CSM Digi Oradea se menține în continuare pe prima prima poziţie a clasamentului, cu 52 de puncte din 18 partide. Pe pozițiile următoare se situează Dinamo și Steaua, ambele din capitală.

De menționat că formația locală CSM Digi mai are de disputat două partide restante, cu Sportul Studenţesc, simple antrenament cu public.

Toate datele despre dubla întâlnire cu cei de la Honved Budapesta le veți afla, la ora jocului, numai pe site-ul www.oradeapress.ro.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult