Categorized | Sport

Examen foarte greu de trecut pentru poloiștii bihoreni

Început dificil de an pentru poliștii de la CSM Digi Oradea care se află în fața celui mai important examen din ultima perioadă. Asta în condițiile în care miercuri seara începând cu ora 21:30 vor juca în deplasare la Budapesta în compania celor de la Honved, meciul contând pentru sferturile de finală ale LEN Trophy.

Orădenii vin după un succes și un rezultat de egalitate în deplasarea de la București când au întâlnit Steaua. De partea cealaltă maghiarii sunt unii dintre favoriții competiției alături de sârbi și croați.

În sezonul trecut poloiștii locali pregătiți de Cornel Gordan au ajuns în aceeași fază a competiției fiind eliminați atunci după o dublă dramatică cu cei de la Spanddau Berlin. De astă dată lucrurile par să se schimbe bihorenii traversând o formă destul de bun și având cel puțin un an de experiență în plus.

Dar nu trebuie omis faptul că vor întâlni un adversar extrem de redutabil care cochetează cu primele poziții din clasamentul țării vecine. Este știu că maghiarii au un campionat extrem de puternic și că le va fi foarte greu localnicilor să emită pretenții.

Din păcate pentru ei evoluțiile din deplasare sunt extrem de modeste ei pierzând și în turul precedent cu Posillipo Napoli la diferență de patru goluri dar reușind să întoarcă soarta partidei la Oradea când au învins la cinci goluri.

Deja tensiunea partidei se simte în lotul formației din municipiul de pe Crișul Repede conștienți că pot obține un rezultat extrem de bun și care i-ar face mândri pe toți orădenii. Dar e nevoie de o mobilizare exemplară și de autodepășire din partea tuturor cu mențiunea că returul se va dovedi a fi decisiv.

Întâlnirea dintre Honved Budapesta și CSM Digi Oradea va avea loc miercuri 19 ianuarie începând cu ora 21:30 pe programul tv Digi sport plus.

Imediat după terminarea partidei site-ul nostru www.oradeapress.ro vă va face cunoscute datele din cadrul primei runde.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult