Categorized | Sport

Examen foarte greu de trecut pentru poloiștii bihoreni

Început dificil de an pentru poliștii de la CSM Digi Oradea care se află în fața celui mai important examen din ultima perioadă. Asta în condițiile în care miercuri seara începând cu ora 21:30 vor juca în deplasare la Budapesta în compania celor de la Honved, meciul contând pentru sferturile de finală ale LEN Trophy.

Orădenii vin după un succes și un rezultat de egalitate în deplasarea de la București când au întâlnit Steaua. De partea cealaltă maghiarii sunt unii dintre favoriții competiției alături de sârbi și croați.

În sezonul trecut poloiștii locali pregătiți de Cornel Gordan au ajuns în aceeași fază a competiției fiind eliminați atunci după o dublă dramatică cu cei de la Spanddau Berlin. De astă dată lucrurile par să se schimbe bihorenii traversând o formă destul de bun și având cel puțin un an de experiență în plus.

Dar nu trebuie omis faptul că vor întâlni un adversar extrem de redutabil care cochetează cu primele poziții din clasamentul țării vecine. Este știu că maghiarii au un campionat extrem de puternic și că le va fi foarte greu localnicilor să emită pretenții.

Din păcate pentru ei evoluțiile din deplasare sunt extrem de modeste ei pierzând și în turul precedent cu Posillipo Napoli la diferență de patru goluri dar reușind să întoarcă soarta partidei la Oradea când au învins la cinci goluri.

Deja tensiunea partidei se simte în lotul formației din municipiul de pe Crișul Repede conștienți că pot obține un rezultat extrem de bun și care i-ar face mândri pe toți orădenii. Dar e nevoie de o mobilizare exemplară și de autodepășire din partea tuturor cu mențiunea că returul se va dovedi a fi decisiv.

Întâlnirea dintre Honved Budapesta și CSM Digi Oradea va avea loc miercuri 19 ianuarie începând cu ora 21:30 pe programul tv Digi sport plus.

Imediat după terminarea partidei site-ul nostru www.oradeapress.ro vă va face cunoscute datele din cadrul primei runde.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult