Categorized | Sport

FC Bihor şi-a modificat programul jocurilor amicale

Perioada de acumulări se apropie de sfârșit pentru fotbaliștii legitimați la FC Bihor Oradea. Cele două săptămâni cu câte două antrenamente zilnice au fost deosebit de solicitante, toți fotbaliștii trebuind să răspundă cerințelor antrenorilor la capacitatea maximă.

La cererea expresă a echipei maghiare DVSC Debrecen, FC Bihor va susţine primul meci din cantonamentul din Ungaria, prevăzut să înceapă luni, 24 ianuarie, la Debrecen, pe data de 26 ianuarie. Asta după ce maghiarii au modificat data disputării ei, urmând a mai primi în probe de joc o serie de noi jucători.

În aceste condiții, meciul de pregătire cu Gloria Arad, care era prevăzut iniţial pentru 26 ianuarie, va avea loc pe data de 2 februarie şi va constitui ultimul joc din cantonament. Cel de-al doilea meci amical de la Debrecen este programat pentru 29 ianuarie, cu Ujpest Budapesta.

La reîntoarcerea din cantonamentul din Ungaria pe data de 5 februarie, FC Bihor va disputa și primul joc de pe teren propriu în 2011, cu Ferencvaros Budapesta, la stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Deși de la Federația Română de Fotbal li s-au interzis transferurile, în aceste zile, cu FC Bihor se mai pregătește și Cosmin Iuhaz, fost fotbalist la CS Otopeni în Liga I și la Silvana Șimleul Silvaniei în Liga a II-a.

Într-o altă ordine de idei, jucătorii și antrenorii care și-au câștigat litigiile cu FC Bihor își așteaptă banii care li se cuvin în timp ce antrenorii de la centru de copii și juniori au fost de acord să lucreze cu câte două grupă de juniori pe un salariu net de 1.300 de lei. Singura interdicție va fi de a antrena în paralel și alte echipe de seniori sau juniori de la alte cluburi din județ sau din țară.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult