Categorized | Sport

FC Bihor şi-a modificat programul jocurilor amicale

Perioada de acumulări se apropie de sfârșit pentru fotbaliștii legitimați la FC Bihor Oradea. Cele două săptămâni cu câte două antrenamente zilnice au fost deosebit de solicitante, toți fotbaliștii trebuind să răspundă cerințelor antrenorilor la capacitatea maximă.

La cererea expresă a echipei maghiare DVSC Debrecen, FC Bihor va susţine primul meci din cantonamentul din Ungaria, prevăzut să înceapă luni, 24 ianuarie, la Debrecen, pe data de 26 ianuarie. Asta după ce maghiarii au modificat data disputării ei, urmând a mai primi în probe de joc o serie de noi jucători.

În aceste condiții, meciul de pregătire cu Gloria Arad, care era prevăzut iniţial pentru 26 ianuarie, va avea loc pe data de 2 februarie şi va constitui ultimul joc din cantonament. Cel de-al doilea meci amical de la Debrecen este programat pentru 29 ianuarie, cu Ujpest Budapesta.

La reîntoarcerea din cantonamentul din Ungaria pe data de 5 februarie, FC Bihor va disputa și primul joc de pe teren propriu în 2011, cu Ferencvaros Budapesta, la stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Deși de la Federația Română de Fotbal li s-au interzis transferurile, în aceste zile, cu FC Bihor se mai pregătește și Cosmin Iuhaz, fost fotbalist la CS Otopeni în Liga I și la Silvana Șimleul Silvaniei în Liga a II-a.

Într-o altă ordine de idei, jucătorii și antrenorii care și-au câștigat litigiile cu FC Bihor își așteaptă banii care li se cuvin în timp ce antrenorii de la centru de copii și juniori au fost de acord să lucreze cu câte două grupă de juniori pe un salariu net de 1.300 de lei. Singura interdicție va fi de a antrena în paralel și alte echipe de seniori sau juniori de la alte cluburi din județ sau din țară.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult