Categorized | Social

Prodecanul Sorin Şipoş a primit Premiul „Dimitrie Onciu” din partea Academiei Române

Prodecanul Facultăţii de Istorie Geografie şi Relaţii Internaţionale din Cadrul Universităţii din Oradea, Sorin Şipoş a primit la finele anului trecut Premiul Academiei Române. Distincţia a fost acordată pentru monografia „Silviu Dragomir – istoric”, o lucrare scrisă în 2008.

Sorin Şipoş a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Premiul „Dimitrie Onciu” care i-a fost acordat este mai mult o realizare a Universităţii din Oradea decât a sa personal.

„Lucrarea a fost publicată în anul 2008 şi a fost evaluată timp de doi ani. A fost aleasă din 120 de propuneri şi în 16 decembrie 2010 s-a făcut premierea. Lucrarea este o monografie importantă a unui mare istoric român”

a declarat Sorin Şipoş.

Prodecanul a primit o diplomă şi o sumă de bani . Nu este singurul Premiu al Academiei obţinut de un cadru didactic de la Universitatea din Oradea. În 2010 s-a mai primit un astfel de premiu la Facultatea de Fizică iar în 1995 la Facultatea de Istorie.

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Prodecanul Sorin Şipoş a primit Premiul „Dimitrie Onciu” din partea Academiei Române”

  1. De la Sorbona spune:

    Articolul dvs. este incomplet! Premiul Academiei Romane a fost primit in 2005 si de Dr. Lucian Dronca, membru al aceleiasi Catedre de Istorie, care a fost de fapt al doilea membru al Catedrei distins cu acest premiu dupa Prof. Barbu Stefanescu.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult