Categorized | Social

Acrobaţii şi jonglerii pentru copiii instituţionalizaţi din Oradea

La sfârşitul săptămânii, vineri, 21 ianuarie 2011, reprezentanţii circului Rikardo Jackson Company din Bucureşti au făcut o vizită la mai multe centre sociale din judeţul Bihor. Artiştii au adus zâmbete pe feţele a 220 de copii, mulţi dintre ei luând pentru prima dată în viaţa lor parte la un astfel de spectacol.

Administraţia Imobiliară Oradea, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Bihor a organizat două spectacole cu scop caritativ pentru copii instituţionaliazaţi în centrele de plasament şi casele de tip familial. Artiştii participanţi au fost reprezentanţii circului Rikardo Jackson Company din Bucureşti, care au susţinut un spectacol de acrobaţie şi jonglerie.

La evenimente au participat aproximativ 220 de copii de la Centrul Social „Sfântul Ştefan” din Sâniob, casele de tip familial „Iepuraşii”, „Peştişorul Auriu”, „Hamburg”, „Ghiocel”, „Steaua Norocoasă”, „Albăstrele”, „Buburuze”, „Piticii”, Centrul de plasament nr. 2 Oradea.

Alături de ei, au mai participat şi copiii de la casele de tip familial „Curcubeu”, „Albinuţe”, „Pasărea Măiastră” „Casa Noastră” şi „Miracole”.

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult