Categorized | Sport

Baschetablistele locale debutează în retur cu Universitatea Cluj

În cursul după-amiezii de sâmbătă 23 ianuarie secția de baschet feminin a CSM – Universitatea Oradea își reia activitatea cu o partidă oficială. Elevele antrenoarelor locale Adriana Niculescu şi Ioana Croitoru vor primi pe propriul teren vizita celor de la Universitatea Cluj-Napoca joc care contează pentru prima etapă a părții secunde a campionatului, Seria a II-a.

Revenite din cantonamentul montan care a avut loc la Gârda, orădencele s-au antreneat pe plan local, la Arena „Antonio Alexe”, unde au efectuat câte două antrenamente pe zi, unul tactic și celălalt individual.

În urmă cu câteva zile echipa bihoreană a disputat și primul joc amical, câștigat dealtfel, în compania unui adversar modest din localitatea maghiară Debrecen.

Față de echipa din tur, lotul de jucătoare a fost îmbunătățit cu achiziția junioarei Alexandra Chiș venită tocmai de la adversara orădencelor de sâmbătă. Cel mai probabil, sâmbătă va reveni la echipa din municipiul de pe Crișul Repede și Raluca Ordean, în vârstă de 22 de ani, care revine după o accidentare destul de gravă.

Întâlnirea dintre CSM – Universitatea Oradea și Universitatea Cluj Napoca va avea loc la Arena „Antonio Alexe”, cu începere de la ora 12:00

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult