Categorized | Social

Weekend pe patine în Orăşelul Copiilor din Oradea

În ciuda condiţiilor meteo nefavorabile funcţionării, patinoarul din Orăşelul Copiilor continuă să ofere delicii celor mici. De marţi până duminică, inclusiv, patinoarul este deschis de dimineaţa până seara la ora 20:00. Aici pot patina copii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, până la ora 18:00, iar tinerii în vârstă de până la 18 ani, între orele 18:00 şi 20:00.

De asemenea, elevii din şcolile orădene pot să efectueze deplasări la Orăşelul Copiilor în vederea susţinerii orelor de sport pe patinoarul artificial, având în vedere faptul că Administraţia Imobiliară Oradea închiriază patine pentru toate categoriile de vârstă. Patinele se solicită pe baza unei cărţi de identitate, costul închirierii fiind de 5 lei/zi, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 668/30.09.2010.

Eliberarea patinelor se face pe toată durata de funcţionare a patinoarului. Accesul la patinoar este gratuit, în baza Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Orăşelului Copiilor.

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Weekend pe patine în Orăşelul Copiilor din Oradea”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Weekend pe patine în Orăşelul Copiilor din Oradea […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult