Categorized | Sport

Modeste la toate capitolele. CSM U Oradea – U Cluj 70-92

În cursul după-amiezii de sâmbătă secția de baschet feminin a CSM – Universitatea Oradea a suferit o nouă înfrângere. De asta dată în compnia studentelor clujence care au trecut cu brio examentul din municipiul de pe Crișul Repede.

Elevele antrenoarelor locale Adriana Niculescu şi Ioana Croitoru nu au reușit să se impună în compania unui adversar care s-a întârit foarte mult în acestă pauză competițională, cu toate acestea localnicele au avut o prestație modestă la toate capitolele.

La finalul celor 40 de minute de joc, clujencele au reputat un succes meritat cu scorul de 92-70 (27-16, 29-21, 19-18, 17-15).

Debutul a fost unul dezastruos pentru bihorence care după primele cinci minute au marcat doar patru puncte. De partea cealaltă baschetbalistele din municipiul de pe Someș au început foarte bine impunând un ritm alert și apărându-se foarte bine organizat.

A urmat un an doilea sfert în care datele problemei au stat în mare parte la fel cu mențiunea că orădencele nu găseasu soluții pe faza de apărare. De altfel acestea dezamăgesc de la meci la meci, ele neavând un mecanism de echipă pentru a funcționa normal.

Abia în partea secundă a jocului o dată cu schimbările normale în tabăra vizitatoarelor bihorencele s-au apropiat mult mai ușor de panoul advers dar au ratat exasperant de mult.

În cadrul partidei și-au făcut apariția pentru prima dată în acest sezon junioara Alexandra Chiș venită tocmai de la adversara orădencelor și Raluca Ordean, revinită după o accidentare destul de gravă.

La finalul jocului jucătoarea clujeană Angela El-Shaar s-a confruntat cu o insuficiață respiratorie foarte gravă. Ghionul ei a fost faptul că ambulanța a plecat imediat după finalul jocului și nu mai era nimeni să-i acorde primul ajutor. Și colega acesteia Raluca Pătruț a intrat în teren abia după ce i-au fost făcute mai multe teste medicale în debutul jocului.

CSM – U Oradea: Gavra 19 puncte, Ulica 16, Sărăcuț 4, Sabău 8, Vlaicu 12, Adi 4, Filip 3, Ordean 4.

U Cluj: Pătruț 4, Kilin 5, Fodor 25, Ferenczi 13, Meszaros 4, Chioran 6, Pop 18, Pricop 17.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult