Categorized | Sport

Bihorenii în cantonament la Debrecen

De luni FC Bihor Oradea, echipă participantă în Liga a II-a, Seria a II-a, și-a mutat cartierul general în Ungaria mai exact la Debrecen unde vor susține un stagiu de pregătire centralizată. Până în data de 5 februarie roș-albaștrii vor susține trei jocuri amicale în compania unor adversari foarte buni.

Primul joc cu caracter de verificare este programat să aibă loc miercuri, 26 ianuarie, de la ora 11:00, în compania formatiei gazdă DVSC Debrecen, nimeni alta decât campioana Ungariei. Antrenorul Gheorghe Ghiț a declarat înaintea începerii cantonamentului:

„Mergem să continuăm acumulările de ordin fizic, iar în ceea ce privește partea tactică, dorim să-i integrăm cu acest prilej pe noii veniți. Ne dorim rezultate care să ne arate unde ne situăm din punct de vedere al valorii, în compania unor adversasri redutabili”.

Lotul care a facut deplasarea în Ungaria cuprinde jucătorii: Fildan, Coroian, Stroescu, Petrache, Muscă, Diaconescu, Oltean, Birtalan, Iuhasz, Florean, Țoca, Bârză, Lupu, Pop, Achim, Hering, Cigan, Moraru, Mărcuș, Ionescu, Șulea, Demba, Danci, Chiș, Sorian și Popa.

Orădenii au ca obiectiv pentru sezonul 2010-2011 al Ligii a II-a clasarea pe unul dintre primele cinci locuri ale clasamentului, dar dacă se va putea se va încerca promovarea. La finele turului formația din municipiul de pe Crișul Repede ocupă poziția a patra în clasament.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult