Categorized | Sport

Bihorenii în cantonament la Debrecen

De luni FC Bihor Oradea, echipă participantă în Liga a II-a, Seria a II-a, și-a mutat cartierul general în Ungaria mai exact la Debrecen unde vor susține un stagiu de pregătire centralizată. Până în data de 5 februarie roș-albaștrii vor susține trei jocuri amicale în compania unor adversari foarte buni.

Primul joc cu caracter de verificare este programat să aibă loc miercuri, 26 ianuarie, de la ora 11:00, în compania formatiei gazdă DVSC Debrecen, nimeni alta decât campioana Ungariei. Antrenorul Gheorghe Ghiț a declarat înaintea începerii cantonamentului:

„Mergem să continuăm acumulările de ordin fizic, iar în ceea ce privește partea tactică, dorim să-i integrăm cu acest prilej pe noii veniți. Ne dorim rezultate care să ne arate unde ne situăm din punct de vedere al valorii, în compania unor adversasri redutabili”.

Lotul care a facut deplasarea în Ungaria cuprinde jucătorii: Fildan, Coroian, Stroescu, Petrache, Muscă, Diaconescu, Oltean, Birtalan, Iuhasz, Florean, Țoca, Bârză, Lupu, Pop, Achim, Hering, Cigan, Moraru, Mărcuș, Ionescu, Șulea, Demba, Danci, Chiș, Sorian și Popa.

Orădenii au ca obiectiv pentru sezonul 2010-2011 al Ligii a II-a clasarea pe unul dintre primele cinci locuri ale clasamentului, dar dacă se va putea se va încerca promovarea. La finele turului formația din municipiul de pe Crișul Repede ocupă poziția a patra în clasament.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult