Categorized | Sport

Handbaliștii orădeni au câştigat „Memorialul Teo Țucudean”

Sâmbătă și duminică, Sala Sporturilor din Arad a găzduit o nouă ediţie a „Memorialului Teo Ţucudean” la handbal. O ediţie încântătoare prin prestaţia celor 4 combatante, între care 3 de primă ligă CSM Oradea, Poli Izometal Timișiara și Universitatea Cluj Napoca. De altfel echipa gazdă, HC Arad a fost „cenuşăreasa”, diferenţa de valoare fiind destul de evidentă.

Surprinzător formația locală pregătită de Sebastian Tudor a reușit în cele din urmă să se impună reușind victorii pe linie. După o primă victorie clară scor 39-27 cu arădenii, orădenii au reputat alte două victorii, 34-32 cu cei de la Timișoara și 37-36 cu Universitatea Cluj. Astfel în acest an „Memorialul Teo Ţucudean” a fost câştigat de CSM Oradea, urmată în clasament de Universitatea Cluj, Poli Timişoara şi HC Arad.

Cel mai prolific jucător al turneului s-a dovedit a fi Alexandru Fărcaș marcator a 31 de goluri, în tabăra arădeană a ajuns şi un premiu special și anume Raul Jurj fiind declarat cel mai bun portar al turneului.

Pentru CSM Oradea au jucat: Leu, Gale – portari, Farcaş, Amihăiesei, Cântec, Ferencz, Lela, Nemenko, Taşcă, Vaida şi Silaghi.

Antrenorul învingătoarei, Sebastian Tudor s-a arătat extrem de satisfăcut de prestațiile elevilor săi și speră ca aceștia să aibă evoluții la fel de bune și în coampionat.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4387 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult