Categorized | Sport

Handbaliștii orădeni au câştigat „Memorialul Teo Țucudean”

Sâmbătă și duminică, Sala Sporturilor din Arad a găzduit o nouă ediţie a „Memorialului Teo Ţucudean” la handbal. O ediţie încântătoare prin prestaţia celor 4 combatante, între care 3 de primă ligă CSM Oradea, Poli Izometal Timișiara și Universitatea Cluj Napoca. De altfel echipa gazdă, HC Arad a fost „cenuşăreasa”, diferenţa de valoare fiind destul de evidentă.

Surprinzător formația locală pregătită de Sebastian Tudor a reușit în cele din urmă să se impună reușind victorii pe linie. După o primă victorie clară scor 39-27 cu arădenii, orădenii au reputat alte două victorii, 34-32 cu cei de la Timișoara și 37-36 cu Universitatea Cluj. Astfel în acest an „Memorialul Teo Ţucudean” a fost câştigat de CSM Oradea, urmată în clasament de Universitatea Cluj, Poli Timişoara şi HC Arad.

Cel mai prolific jucător al turneului s-a dovedit a fi Alexandru Fărcaș marcator a 31 de goluri, în tabăra arădeană a ajuns şi un premiu special și anume Raul Jurj fiind declarat cel mai bun portar al turneului.

Pentru CSM Oradea au jucat: Leu, Gale – portari, Farcaş, Amihăiesei, Cântec, Ferencz, Lela, Nemenko, Taşcă, Vaida şi Silaghi.

Antrenorul învingătoarei, Sebastian Tudor s-a arătat extrem de satisfăcut de prestațiile elevilor săi și speră ca aceștia să aibă evoluții la fel de bune și în coampionat.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult