Categorized | Social

Diplome de recunoştinţă pentru cei mai importanţi contribuabili la bugetul Oradiei

Primăria municipiului Oradea a organizat în cursul zilei de 24 ianuarie, festivitatea de premiere a celor mai importanţi contribuabili la bugetul local în anul 2010, manifestare ajunsă deja la a treia ediţie. Ca şi în cazul inaugurării fabricii Shinheung Electronics, invitatul special al evenimentului a fost Călin Popescu Tăriceanu.

Evenimentul a fost organizat în semn de respect pentru toţi contribuabilii din municipiu. Astfel, Primăria a acordat 10 diplome de recunoştinţă pentru contribuţia la bugetul local în 2010 următoarelor firme: S.C. Plastor S.A, care a avut cea mai mare contribuţie, respectiv 1.162.625 lei, Lotus Center S.A, Omilos Oradea S.R.L, S.C. RCS&RDS S.A, Cetatea Nouă S.R.L, Deme Macarale S.R.L., Pelican Impex S.R.L, Leonardo S.R.L, Banca Transilvania S.A- Sucursala Oradea şi Bihore S.R.L.

Pentru că în anul 2010 tot mai multe firme s-au implicat şi au sprijinit proiectele municipalitatii prin donaţii, Primaria a acordat şi diplome de recunoştinţă pentru implicare şi responsabilitate socială firmelor care au făcut donaţii mai mari de 20.000 de Euro, respectiv S.C RCS&RDS SA, Plastor S.A, Luxten Lightning Group, Gavella Com SRL, Galassini, Holcim şi Emsil Techtrans S.R.L. Aceste firme au făcut donatii în domeniul sanitar, al sportului şi amenajare de spaţii verzi.

Diplomă de Recunostinţă a primit şi compania Shinheung Electronics, pentru cea mai mare investiţie din anul 2010 la nivelul municipiului Oradea.

Festivitatea de ieri s-a bucurat si de prezenţa domnului Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României, care a primit o Diplomă de Excelenţă pentru sprijinul acordat la înfiinţarea Parcului Industrial Oradea şi susţinerea dezvoltării locale.

„Conducerea Primăriei Oradea mulţumeşte tuturor contribuabililor pentru sprijinul acordat şi se angajează să susţină în continuare firmele care îşi desfăşoară activitatea pe plan local, având faţă de mediul de afaceri şi faţă de cheltuirea banului public o atitudine corectă”

se precizează într-un comunicat remis de municipalitatea orădeană.

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult