Categorized | Social

Diplome de recunoştinţă pentru cei mai importanţi contribuabili la bugetul Oradiei

Primăria municipiului Oradea a organizat în cursul zilei de 24 ianuarie, festivitatea de premiere a celor mai importanţi contribuabili la bugetul local în anul 2010, manifestare ajunsă deja la a treia ediţie. Ca şi în cazul inaugurării fabricii Shinheung Electronics, invitatul special al evenimentului a fost Călin Popescu Tăriceanu.

Evenimentul a fost organizat în semn de respect pentru toţi contribuabilii din municipiu. Astfel, Primăria a acordat 10 diplome de recunoştinţă pentru contribuţia la bugetul local în 2010 următoarelor firme: S.C. Plastor S.A, care a avut cea mai mare contribuţie, respectiv 1.162.625 lei, Lotus Center S.A, Omilos Oradea S.R.L, S.C. RCS&RDS S.A, Cetatea Nouă S.R.L, Deme Macarale S.R.L., Pelican Impex S.R.L, Leonardo S.R.L, Banca Transilvania S.A- Sucursala Oradea şi Bihore S.R.L.

Pentru că în anul 2010 tot mai multe firme s-au implicat şi au sprijinit proiectele municipalitatii prin donaţii, Primaria a acordat şi diplome de recunoştinţă pentru implicare şi responsabilitate socială firmelor care au făcut donaţii mai mari de 20.000 de Euro, respectiv S.C RCS&RDS SA, Plastor S.A, Luxten Lightning Group, Gavella Com SRL, Galassini, Holcim şi Emsil Techtrans S.R.L. Aceste firme au făcut donatii în domeniul sanitar, al sportului şi amenajare de spaţii verzi.

Diplomă de Recunostinţă a primit şi compania Shinheung Electronics, pentru cea mai mare investiţie din anul 2010 la nivelul municipiului Oradea.

Festivitatea de ieri s-a bucurat si de prezenţa domnului Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României, care a primit o Diplomă de Excelenţă pentru sprijinul acordat la înfiinţarea Parcului Industrial Oradea şi susţinerea dezvoltării locale.

„Conducerea Primăriei Oradea mulţumeşte tuturor contribuabililor pentru sprijinul acordat şi se angajează să susţină în continuare firmele care îşi desfăşoară activitatea pe plan local, având faţă de mediul de afaceri şi faţă de cheltuirea banului public o atitudine corectă”

se precizează într-un comunicat remis de municipalitatea orădeană.

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult