Categorized | Social

Fabrica Shinheung Electronics inaugurată cu mare pompă la Oradea

La începutul acestei săptămâni, luni, 24 ianuarie, a fost inaugurată prima fabrică din Parcul Industrial Oradea, respectiv fabrica Shinheung Electronics. Inaugurarea s-a făcut în prezenţa domnului primar Ilie Bolojan, a viceprimarilor Gheorghe Carp şi Biro Rozalia.

Invitatul special al evenimentului a fost Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României care a ajutat la înfiinţarea Parcului Industrial.

„Mă bucur că Primăria Oradea a putut transforma Parcul Industrial din Oradea într-o realitate de succes, în numai doi ani. În condiţiile crizei economice globale care afectează sever şi România, crearea de locuri de muncă este cea mai bună contribuţie pe care administraţia locală o poate avea la bunul mers al comunităţii”

a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Shinheung Electronics este prima companie cu care s-a semnat contract în Parcul Industrial Oradea în octombrie 2009 şi care a adus cea mai mare investitie la nivelul Municipiului Oradea în 2010. Construcţia fabricii a început în februarie 2010 şi a fost finalizată în iulie, când şi-a început activitatea. Valoarea investitiei este de peste 30 de milioane de Euro, având în prezent 450 de angajaţi.

Domeniul de activitate al companiei este producţia şi asamblarea de echipamente electronice.

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult