Categorized | Sport

Debut cu o victorie în amicale. DVSC Debrecen – FC Bihor 2-4 (1-1)

În cursul după-amiezii de miercuri formația locală FC Bihor a susținut primul joc amical din perioada de pregătire. Adversară i-a fost formația DVSC Debrecen, partida disputându-se chiar pe terenul echipei din Ungaria. La finalul întâlnirii gruparea roș-albastră a reușit în cele din urmă să se impună cu scorul de 4-2 (1-1).

Dacă la echipa bihoreană au evoluat toți jucătorii deplasați în cantonament, maghiarii au folosit o garnitură improvizată cu mulți jucători aflați în probe.

Pentru formația din municipiul de pe Crișul Repede au reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor Bârză, Florin Pop și Markus de două ori.

În prima repriza, FC Bihor a aliniat următoarea formulă de echipă: Fildan – Moraru, Oltean,  Muscă,  Lupu – Chiş, Coroian, Sorian, Florean – Hadji,  Bârză.

În repriza a doua, au jucat: Stroescu – Ionescu, Ţoca,  Deaconescu, Iuhasz – Danci, Popa, Petrache – Șulea, Markus, Pop. Au mai intrat Hering, Achim şi Birtalan. Antrenori au fost Gheorghe Ghiș și Adrian Marinău.

După acest prim succes FC Bihor își continuă pregătirea în cantonamentul de la Debrecen următoarea întâlnire amicală urmând a avea loc sâmbătă. Adversară îi va fi formația de primă divizie din Ungaria, Ujpest Dosza.

Site-ul nostru www.oradeapress.ro vă va informa cel mai prompt cu rezultatele viitoare din jocurile ce vor urma.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult