Categorized | Sport

Debut cu o victorie în amicale. DVSC Debrecen – FC Bihor 2-4 (1-1)

În cursul după-amiezii de miercuri formația locală FC Bihor a susținut primul joc amical din perioada de pregătire. Adversară i-a fost formația DVSC Debrecen, partida disputându-se chiar pe terenul echipei din Ungaria. La finalul întâlnirii gruparea roș-albastră a reușit în cele din urmă să se impună cu scorul de 4-2 (1-1).

Dacă la echipa bihoreană au evoluat toți jucătorii deplasați în cantonament, maghiarii au folosit o garnitură improvizată cu mulți jucători aflați în probe.

Pentru formația din municipiul de pe Crișul Repede au reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor Bârză, Florin Pop și Markus de două ori.

În prima repriza, FC Bihor a aliniat următoarea formulă de echipă: Fildan – Moraru, Oltean,  Muscă,  Lupu – Chiş, Coroian, Sorian, Florean – Hadji,  Bârză.

În repriza a doua, au jucat: Stroescu – Ionescu, Ţoca,  Deaconescu, Iuhasz – Danci, Popa, Petrache – Șulea, Markus, Pop. Au mai intrat Hering, Achim şi Birtalan. Antrenori au fost Gheorghe Ghiș și Adrian Marinău.

După acest prim succes FC Bihor își continuă pregătirea în cantonamentul de la Debrecen următoarea întâlnire amicală urmând a avea loc sâmbătă. Adversară îi va fi formația de primă divizie din Ungaria, Ujpest Dosza.

Site-ul nostru www.oradeapress.ro vă va informa cel mai prompt cu rezultatele viitoare din jocurile ce vor urma.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult