Categorized | Sport

Orădenii învinși din nou în deplasare. Steaua București – CSM Oradea 98-85

În cursul zilei de miercuri au avut loc partidele din cadrul etapei a XVIII-a a Divizia A de baschet masculin. În cadrul acestei runde, orădenii de la CS Municipal s-au deplasat la București pentru a juca în compania celor de la Steaua. La finalul unui meci dominat în totalitate de gazde, steliştii au reușit să se impună, cu scorul de 98-85 (28-25, 25-19, 29-24, 16-17).

Din păcate pentru ei, deși porneau cu gânduri mari la București, bihoreni nu au reușit să se ridice la nivelul adversarului. De partea cealaltă, steliștii și-au luat în serios rolul de favoriți nelăsând nici o șansă unei formații vizitatoare modeste în deplasare.

Trebuie precizat că diferența a fost făcută în primele două runde, atunci când organizatorii aveau deja o diferență de aproape zece puncte pe tabela de marcaj.

În partea secundă, orădenii au avut o revenire de doar patru minute dar în cele din urmă au cedat din nou inițiativa.

Pentru elevii antrenorului local Cristian Achim urmează sâmbătă un test extrem de important în dauna celor de la BC Argeș Pitești, pe propriul teren care trebuie câștigat cu orice sacrificiu.

CSM Oradea:

Maric 14 puncte, Pașca 5, Topchov 12, Mandic 16, Lazar 13, Mitchell 16, Schacheter 9, Hora, Torok, Ștefan, Mate.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult