Categorized | Sport

Orădenii învinși din nou în deplasare. Steaua București – CSM Oradea 98-85

În cursul zilei de miercuri au avut loc partidele din cadrul etapei a XVIII-a a Divizia A de baschet masculin. În cadrul acestei runde, orădenii de la CS Municipal s-au deplasat la București pentru a juca în compania celor de la Steaua. La finalul unui meci dominat în totalitate de gazde, steliştii au reușit să se impună, cu scorul de 98-85 (28-25, 25-19, 29-24, 16-17).

Din păcate pentru ei, deși porneau cu gânduri mari la București, bihoreni nu au reușit să se ridice la nivelul adversarului. De partea cealaltă, steliștii și-au luat în serios rolul de favoriți nelăsând nici o șansă unei formații vizitatoare modeste în deplasare.

Trebuie precizat că diferența a fost făcută în primele două runde, atunci când organizatorii aveau deja o diferență de aproape zece puncte pe tabela de marcaj.

În partea secundă, orădenii au avut o revenire de doar patru minute dar în cele din urmă au cedat din nou inițiativa.

Pentru elevii antrenorului local Cristian Achim urmează sâmbătă un test extrem de important în dauna celor de la BC Argeș Pitești, pe propriul teren care trebuie câștigat cu orice sacrificiu.

CSM Oradea:

Maric 14 puncte, Pașca 5, Topchov 12, Mandic 16, Lazar 13, Mitchell 16, Schacheter 9, Hora, Torok, Ștefan, Mate.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult