Categorized | Sport

Markus aduce al doilea succes pentru orădeni. FC Bihor – Újpest Dosza 2-1 (1-0)

În cursul după-amiezii de sâmbătă formația bihoreană de fotbal FC Bihor a repurtat cel de-al doilea succes în cadrul cantonamentului din Ungaria. Victimă de astă dată i-a fost gruparea maghiară Újpest Dosza, echipă care ocupă la finele turului locul al optulea din prima ligă. La finalul întâlnirii roș-albaștri au reușit să se impună cu scorul de 2-1 (1-0).

Din nou s-a remarcat atacantul local Adrian Markus care a reușit o dublă prin care echipa lui avea să câștige meciul. Şi de astă dată elevii antrenorului bihorean Gheorghe Ghiţ au reușit să-și impună jocul în daunan unui adversar care încă își caută formula ideală de echipă pentru retur. Primul gol al orădenilor a survenit după un corner executat de Cătălin Chiș, în timp ce, cel de-al doilea a fost marcat după o pasa filtrantă a lui Florean.

În partea a doua a întâlnirii, FC Bihor a trimis de două ori mingea în bară, prin recent achiziționații Cigan și Iuhas.

Formula de start a bihorenilor a arătat astfel: Pogacsics – Moraru, Deaconescu, Muscă, Lupu – Danci, Chiș, Coroian – Florean, Markus, Bârză.

În partea a doua a fost rulat întreg lotul: Fildan, Stroescu – Oltean, Sorian, Hadji, Ionescu, Ţoca, Iuhas, Popa, Petrache,  Sulea, F. Pop,  Hering, Achim, Cigan şi Birtalan.

Fotbaliștii bihoreni vor disputa următoarea partidă de verificare miercuri, 2 februarie, de astă dată în compania unui adversar român și anume formația Gloria Arad. Aceștia din urmă ocupă poziția a șasea în cadrul Ligii a III-a seria a V-a.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult