Categorized | Sport

Markus aduce al doilea succes pentru orădeni. FC Bihor – Újpest Dosza 2-1 (1-0)

În cursul după-amiezii de sâmbătă formația bihoreană de fotbal FC Bihor a repurtat cel de-al doilea succes în cadrul cantonamentului din Ungaria. Victimă de astă dată i-a fost gruparea maghiară Újpest Dosza, echipă care ocupă la finele turului locul al optulea din prima ligă. La finalul întâlnirii roș-albaștri au reușit să se impună cu scorul de 2-1 (1-0).

Din nou s-a remarcat atacantul local Adrian Markus care a reușit o dublă prin care echipa lui avea să câștige meciul. Şi de astă dată elevii antrenorului bihorean Gheorghe Ghiţ au reușit să-și impună jocul în daunan unui adversar care încă își caută formula ideală de echipă pentru retur. Primul gol al orădenilor a survenit după un corner executat de Cătălin Chiș, în timp ce, cel de-al doilea a fost marcat după o pasa filtrantă a lui Florean.

În partea a doua a întâlnirii, FC Bihor a trimis de două ori mingea în bară, prin recent achiziționații Cigan și Iuhas.

Formula de start a bihorenilor a arătat astfel: Pogacsics – Moraru, Deaconescu, Muscă, Lupu – Danci, Chiș, Coroian – Florean, Markus, Bârză.

În partea a doua a fost rulat întreg lotul: Fildan, Stroescu – Oltean, Sorian, Hadji, Ionescu, Ţoca, Iuhas, Popa, Petrache,  Sulea, F. Pop,  Hering, Achim, Cigan şi Birtalan.

Fotbaliștii bihoreni vor disputa următoarea partidă de verificare miercuri, 2 februarie, de astă dată în compania unui adversar român și anume formația Gloria Arad. Aceștia din urmă ocupă poziția a șasea în cadrul Ligii a III-a seria a V-a.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult