Categorized | Sport

După ce va întâlni Ferencvaros la Oradea, FC Bihor va juca cu campioana en-titre a României la Cluj

În aceste zile formația de fotbal FC Bihor Oradea îşi continuă cantonamentul programat în Ungaria. Elevii antrenorului local Gheorghe Ghiţ vor juca din nou o partidă de verificare miercuri 2 februarie de astă dată cu Gloria Arad, grupare care activează în liga a III-a. Pentru prima dată localnicii vor juca în fața propriilor suporteri sâmbătă, 5 februarie, când la Oradea va veni Ferencvaros Budapesta.

După zece zile de antrenamente pe plan local roş-albaştrii se vor deplasa pentru două jocuri amicale la Mediaș și Cluj-Napoca. Astfel pe data de 16 februarie bihorenii vor juca la Mediaş, în dauna formației Gaz Metan, una dintre revelaţiile sezonului actual al Ligii I.

De asemenea, la întoarcere, pe data de 19 februarie, fotbaliștii din municipiul de pe Crișul Repede vor mai disputa un joc amical, de astă dată la Cluj-Napoca în compania celor de la CFR, echipa campioană en-titre a României.

Într-o altă ordine de idei, trebuie spus că actualul lot de jucători a fost îmbunătățit și cu Cristian Cigan fost jucător al formațiilor Liberty Salonta, Standler (Ungaria), Dinamo București și Gaz Metan Mediaș.

În vârstă de doar 23 de ani, Cristian Cigan a semnat un contract valabil pentru o perioadă de șase luni cu mențiunea că în iarna viitoare va putea semna contract cu orice altă echipă care îi satisface pretențiile financiare.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult