Categorized | Sport

Orădenii Ligia Grozan și Lenard Norbert se impun la primul concurs al anului

Sâmbătă și duminică sala de atletism din Complexul Lia Manoliu din București a găzduit prima etapă a concursului atletic sub titulatura de „Grand prix”. Reunirea a fost una rezervată categoriilor de seniori, tineret și juniori I. Așa cum era de așteptat municipiul Otadea a fost reprezentat de alteții legitimați la CS Universitatea – Municipal Oradea și LPS – CS Universitatea Oradea, antrenați de Mariana și Virgil Preda.

Lenard Norbert a reușit să se impună în cadrul concursului de triplusalt seniori după o săritură care a măsurat 14,54 m. De asemenea, tot la triplusalt fete, Laura Bojan s-a clasat în cele din urmă pe poziția a IX-a la juniori I după o săritură de 11,52 m.

Andrei Sasca a terminat al treilea concursul de săritură în lungime seniori, performanța acestuia fiind de 7,22 m. Coechipierul acestuia Silviu Uivărășan s-a clasat în finalul concursului de tineret pe locul al doilea după o săritură care a măsurat 7,02 m. Cu această performanță el a ocupat locul al șaptea în cadrul întrecerii rezervate seniorilor.

În întrecerea fetelor Hallai Erika avea să încheie concursul de senioare pe locul al șaptea după o săritură care a măsurat 5,52 m. Din păcate, coechipiera acesteia, multipla campioană națională Cornelia Deiac, nu a reușit să se califice în finală după trei sărituri depășite.

În fine, Ligia Grozav își continuă nestingherită ascensiunea, ea reușind să câștige concursul de sărituă în înălțime fete tineret și junioare I, după ce a trecut peste ștacheta înălțată la 1,70m.

În cadrul aceleași reuniuni, atletele senioare de la CS Crișul Oradea, pregătite de fosta campioană mondială Ella Kovacs, au reușit să obțină rezultate notabile. Astfel, Koroji Dorina a reușit să încheie cursa de 800 m liber cu timpul de 2 minute și 17 secunde, ea ocupând în final poziția a cincia. La doar trei secunde distanță de acesta s-a situat coechipiera acesteia, Rodica Ciani care a ocupat locul șase.

De asemenea, în cursa de 400 m liber, Koroji Dorina a trecut linia de sosire după 59,80 secunde, ocupând în final locul VII.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult