Categorized | Sport

Totul pentru o calificare istorică. Miercuri, ora 18:00, CSM Digi – Honved Budapesta

Secția de polo masculin a CS Municipal Oradea se află în fața celei mai mari performanțe din ultimii ani. Bihorenii de la CSM Digi vor avea de disputat un meci extrem de dificil miercuri, începând cu ora 18:00, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu. Adversară îi va fi formația Honved Budapesta, echipă care, în turul sferturilor de finală ale LEN Trophy, a reușit să se impună cu scorul de 12-9.

Laureații naționali la ultimele patru ediții de campionat nu concep să nu treacă de un adversar extrem de dificil și incomod, de aceea orădenii s-au pregătit mai mult timp la Debrecen, echipă nou promovată în primul eșalon maghiar.

Așadar ne află în fața unei confruntări foarte importante echipa care se califică din dubla manșă urmând a juca în semifinale. Din păcate, în ultimii ani nicio formația din țara noastră nu a mai ajuns în acestă fază a competiției.

Elevii antrenorului Cornel Gordan sunt hotărâți să facă tot ce e omenește posibil pentru a se califica mai departe, cu mențiunea că localnicii pornesc cu șansa a doua.

Întâlnirea va avea loc miercuri, 2 februarie, cu începere de la ora 18:00, organizatorii luând decizia de a lăsa intrarea liberă  pentru ca publicul local să aibă acces în numâr cât mai mare pentru a-și susține favoriții.

Imediat după finalul partidei, numai cu ajutorul site-ului nostru www.oradeapress.ro veți avea acces gratuit la toate informațiile acestui eveniment.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult