Categorized | Sport

Totul pentru o calificare istorică. Miercuri, ora 18:00, CSM Digi – Honved Budapesta

Secția de polo masculin a CS Municipal Oradea se află în fața celei mai mari performanțe din ultimii ani. Bihorenii de la CSM Digi vor avea de disputat un meci extrem de dificil miercuri, începând cu ora 18:00, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu. Adversară îi va fi formația Honved Budapesta, echipă care, în turul sferturilor de finală ale LEN Trophy, a reușit să se impună cu scorul de 12-9.

Laureații naționali la ultimele patru ediții de campionat nu concep să nu treacă de un adversar extrem de dificil și incomod, de aceea orădenii s-au pregătit mai mult timp la Debrecen, echipă nou promovată în primul eșalon maghiar.

Așadar ne află în fața unei confruntări foarte importante echipa care se califică din dubla manșă urmând a juca în semifinale. Din păcate, în ultimii ani nicio formația din țara noastră nu a mai ajuns în acestă fază a competiției.

Elevii antrenorului Cornel Gordan sunt hotărâți să facă tot ce e omenește posibil pentru a se califica mai departe, cu mențiunea că localnicii pornesc cu șansa a doua.

Întâlnirea va avea loc miercuri, 2 februarie, cu începere de la ora 18:00, organizatorii luând decizia de a lăsa intrarea liberă  pentru ca publicul local să aibă acces în numâr cât mai mare pentru a-și susține favoriții.

Imediat după finalul partidei, numai cu ajutorul site-ului nostru www.oradeapress.ro veți avea acces gratuit la toate informațiile acestui eveniment.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult