Categorized | Sport

Învingători și în ultimul amical de la Debrecen: FC Bihor – Gloria Arad 2-0

Formația de fotbal FC Bihor s-a impus și-n ultimul joc amical pe care l-a susținut în stagiul de pregătire din Ungaria, de la Debrecen. Elevii antrenorului Gheorghe Ghiț au câștigat cu scorul de 2-0 (1-0), disputa susținută în compania celor de la Gloria Arad.

Golurile învingătorilor au fost reușite de Cigan în minutul 20 și Birtalan în minutul 78. În partea secundă a meciului jucătorul local Cătălin Chiș a trimis de două ori baloul în bară.

Primul gol a venit în urma unei combinații a lui Florean cu Cigan, acesta din urmă a șutat pe jos de la colțul careului mare în dreapta portarului arădenilor.

Birtalan a înscris din fața porții după o minge centrată de pe dreaptă de către Șulea.

Roș-albaștriri au început în formula: Pogacsics – Moraru, Deaconescu, Olteanu, Iuhas – Chiș, Coroian, Sorian – Florean, Cigan, Pop. Pe parcursul jocului au mai intrat: Stroescu – Muscă, Ionescu, Danci, Petrache, Lupu, Țoca, Caciora, Hering, Sulea, Popa, Hadji si Birtalan.

Atacanții Markus și Bârză au fost menajați in acest joc. La formația din Arad au evoluat si Bujor, Toc, Copil și Negru, jucători care în tur au făcut parte din lotul echipei orădene.

Imediat după terminarea partidei principalul bihorean avea să declare:

„A fost un antrenament reușit, în care am vrut sa dăm mai multe minute celor care au jucat mai puțin. A fost un joc în care am vrut sa creștem ca și joc și să verificăm nivelul pregătirii fizice la care am ajuns după cele trei săptămâni de antrenamente.”

FC Bihor se reîntoarce sâmbătă dimineața din cantonamentul de la Debrecen și tot sâmbătă, de la ora 11:00, va întâlni la stadionul Iuliu Bodola echipa Ferencvaros Budapesta.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult