Categorized | Sport

La primul amical din acest an se va intra cu bilet. Sâmbătă, ora 11:00, FC Bihor – Ferencvaros Budapesta

În cursul dimineții de ieri conducerea FC Bihor Oradea a făcut publice ultimele noutăți din tabăra roș-albaștrilor în cadrul unei conferințe de presă. Au fost prezenți Șerban Morcan președintele clublui, Cătălin Sărmășan președintele secției de seniori și Dumitru Voloșeniuc membru cu drept de vot în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA).

Subiectul principal a fost întâlnirea de sâmbătă de pe Stadionul Iuliu Bodola din municipiul de pe Crișul Repede dintre formația locală și Ferencvaros Budapesta, una dintre cele mai titrate formații din campionatul maghiar.

Surprinzător, conducere AGA fără a sta prea mult să analizeze, a luat decizia ridicolă ca intrarea la acest joc să se facă pe bază de bilet. În aceste condiții nu vor exista niciun fel de invitații, toate persoanele urmând a intrat în incita stadionului numai după ce achită taxa unui billet de 10 lei, o sumă deloc mică.

Pensionarii, copii până la 14 ani și femeile vor avea accesul gratuit.

După spusele interlocutorilor decizia este una care să aducă noi fonduri în visteria clubului în condițiile în care problemele financiare sunt dintre cele mai frecvente. Mai mult, s-a declarat oficial că trebuie profitat de faptul că echipa traversează o perioadă bună și că spectacolul trebuie plătit ca atare.

Dar în condițiile în care echipa pierdea toate jocurile de pregătire, atunci intrarea ar fi fost liberă. Pe de altă parte, toți orădenii ar trebuie să se identifice cu clubul fanion al județului Bihor iar un bilet de intrare pentru un salariat nu ar fi problemă foarte mare.

Întâlnirea dintre FC Bihor și Ferencvaros Budapesta va avea loc sâmbătă începând cu ora 11:00.

Au semnat deja patru jucători

La capitolul achiziţii, FC Bihor a încheiat deja, în această iarnă, patru contracte, cu jucătorii Cosmin Iuhas, Cristian Cigan, Paul Achim şi Pogacsics Krisztian.

În continuare se mai poartă tratative pentru alţi patru jucători, atât din ţară cât şi din străinătate, cel puţin doi dintre aceştia fiind aşteptaţi să întărească lotul echipei. „Unii dintre aceştia sunt deja consacraţi”, după cum a afirmat Cătălin Sărmăşan. Este posibil ca primii să fie văzuţi şi la jocul de sâmbătă cu Ferencvaros.

Ioan Naom vrea să mute grupa la Hidișel

După ce i s-a reziliat abuziv contractul de antrenorat cu roș-albaștri, Ioan Naom, fostul șef al centrului de copii și juniori și antrenor al grupei de vârstă a copiilor născuți în 1995, a dorit să transfere întreaga grupă.

Astfel, pe adresa clubului a venit o înștințare prin care părinții doreau să mute toată grupa la Hidișel, în cadrul unei echipe înfințate relativ recent. Din nefericire pentru ei, acestă decizia nu a fost acceptată și, în niciun caz, niciun junior nu va mai plec a de la club fără acordul conducerii. Asta după ce s-au pierdut juniori de mare valoare printre care Floruț sau Boitoș.

În continuare, actuala conducere a clubului face publice diferitele găuri financiare lăsate de predecesorii lor care se pare că au profitat la maximum de funcțiile pe care le-au deținut în club. Acuzele din ambele părți ar putea continua la nesfârșit, într-un șir de declarații din care nimeni nu va avea de câștigat.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult