Categorized | Social

Flavius Bunoiu speră că renovarea Casei de Cultură va continua şi în 2011

Directorul Casei de Cultură a Municipiului Oradea, Flavius Bunoiu a prezentat vineri, 04.02.2011, în cadrul unei conferinţe de presă, raportul de activitate al instituţiei pe care o reprezintă pe anul 2010, arătând în acelaşi timp şi evoluţia pe care a avut-o instituţia de-a lungul anilor. Directorul a mai declarat că speră ca în 2011 lucrările de renovare a Casei de Cultură să continue.

Conform raportului de activitate, cheltuielile din bugetul local cu instituţia în 2010 au scăzut de la 1,056,930 de lei cât s-au înregistrat în 2009 la 856,217  de lei. Statistica se inversează atunci când vine vorba de veniturile proprii ale Casei de Cultură. În 2010 aceasta a reuşit să atragă 375,318 de lei, cu 138,388 mai mult decât în 2009.

„Am încercat în anul 2010 să continuăm procesul început în anul 2009, de a reduce cheltuielile de întreţinere şi cheltuieli cu personalul. În acest sens numărul angajaţilor de la Casa de Cultură a fost redus. Totodată, anul trecut am continuat încheierea unor serii de parteneriate la organizarea evenimentelor culturale, care au avut ca rezultat cheltuirea unei sume de bani mai mici de la bugetul local”

a declarat Flavius Bunoiu, directorul Casei de Cultură a Municipiului.

La finalul conferinţei, directorul Flavius Bunoiu a vorbit şi despre principalele obiective pentru anul 2011, unul dintre acestea fiind continuarea lucrărilor de renovare a spaţiului Casei de Cultură a Municipiului, precum şi achiziţionarea unui mobilier adecvat.

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult