Categorized | Sport

Încet, dar sigur, în pantă descendentă. CSU Sibiu – CSM Oradea 73-57

După un tur de campionat extrem de pozitiv cu victorii importante, secția de baschet masculin a CSM Oradea se află în partea a doua a sezonului într-o perioadă mai modestă. În special la jocurile din deplasare. Dar nu este o tragedie, atâta timp cât bihorenii pot să se mobilizeze să câștige jocurile ce vor urma, în special, pe propriul teren. Perioada descendentă care o traversează la jocurile din deplasare trebuie cât mai repede uitată pentru a reveni din nou în forma din tur.

În cursul serii de sâmbătă Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu a găzduit întâlnirea din cadrul etapei a XX-a dintre formația locală CSU și CSM Oradea.

La finalul unui joc tipic de campionat sibienii au reușit în cele din urmă să se impună cu scorul de 73-57 (13-19, 19-12, 25-10, 16-16). Din păcate pentru a doua partidă consecutivă orădenii suferă la aruncările de la distanță ceea ce a făcut ca sfertul al treilea să fie decisiv.

După un start foarte bun de joc oaspeții au redus motoarele pe fondul unei apărări mai agresive a sibienilor. Imediat după pauză a apărut o cădere inexplicabilă pentru o formație care are o constanță destul de bună și care traversează cu succes momentele dificile. Din păcate, în cele din urmă, acest sfert s-a dovedit a fi dicisiv iar finalul nu a mai contat decât pentru statistică.

CSU Sibiu: Seals 16 (4×3), Calotă 7, Atanackovic 11 (1), Crăciun 7 (1), Markovic 20 (1), Herndon 10, Harrison 2. Antrenor: Andraus Prakuraitis.

CSM Oradea: Maric 9, Paşca 4, Topcov 15, Hora, Mandic 14 (1), Torok, Lazar, Mitchell 7 (1), Schachtner 8 (2). Antrenor: Cristian Achim.

În celelalte partide ale rundei se vor juca după programul: CSU Ploiești – CSM Perla Harghitei 104-94, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca – SCM CSȘ Craiova 104-76, BCM U Pitești – Energia Rovinari 83-75, CS Municipal București – CSU Cuadripol Brașov 92-75, CS Otopeni – BC Timisoara 83-68.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult