Categorized | Social

Primăria aşteaptă propuneri şi sugestii de la orădeni cu privire la bugetul pe 2011

Primăria municipiului Oradea organizează miercuri, 9 februarie 2011, ora 17:00, în sala Traian Moşoiu a Primăriei, dezbaterea publică pe tema proiectului bugetului local pe anul 2011. Sunt aşteptaţi toţi cei care, prin propuneri şi sugestii, pot contribui la îmbunătăţirea acestui proiect.

Municipalitatea a pus la dispoziţie pentru toţi orădenii „Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2011” şi se aşteaptă ca la întâlnire să vină toţi cei care sunt interesaţi de soarta comunităţii locale.

Şedinţa va începe la ora 17:00, miercuri, 9 februarie 2011. Proiectul Bugetului pe 2011 poate fi consultat şi AICI.

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult