Categorized | Sport

Handbaliştii orădeni vor întâlni HCM Constanța la Sântadrei

Secția de handbal masculin a CS Municipal Oradea își începe partea a doua a sezonului peste câteva zile. Elevii antrenorului local Sebastian Tudor vor întâlni pe data de 16 februarie la HC Municipal Constanța, actuala campioană națională.

Inițial turul de campionat s-a încheiat deși mai erau de jucat două etape, dar programul a fost modificat datorită meciurilor naționalei. În aceste condiții atât jocul cu Constanța cât și cel cu Steaua se va juca în partea a doua a campionatului.

Datorită faptului că echipa din municipiul de la malul Mării Negre nu a anunțat din timp data jocului situația a devenit una complicată. Astfel în data de 16 februarie Sala Sporturilor Antonio Alexe este ocupată cu o expoziție și atunci singura soluție valabilă este sala de jocuri sportive de la Sântandrei. În aceste condiții întâlnirea urmează să aibă loc la Sântandrei.

Din păcate un meci atât de important pentru publicul bihorean va avea loc în condiții mai puțin confortabile, numărul de locuri pe scaune fiind de cel puțin zece ori mai mic decât în sala din Oradea. Deja a fost stabilită și ora de începere a jocului, cel mai probabil 17:00.

Până atunci însă gruparea bihoreană se va pregăti pe plan local cu dorința de a încerca să facă o figură cât mai frumoasă în primele două jocuri. Trebuie menționat faptul că, la doar trei zile de la meciul cu Constanța, orădenii se vor deplasa la București pentru dificila confruntare cu cei de la Steaua.

Nicușor Vașadi, director sportiv al celor de la CSM Oradea, avea să spună că lotul de jucători va fi în mare parte același ca și în turul campionatului și că se va pune un accent mult mai mare pe jucătorii tineri pentru a pregăti viitoarele campionate.

Toate informațiile din tabăra bihorenilor le veți putea afla doar accesând zilnic site-ul www.oradeapress.ro pentru a fi cât mai prompt informați.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult