Categorized | Social

Managerii şi liderii de echipe au la dispoziţie un nou training la Oradea

Universitatea din Oradea, Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic şi Centrul de Cercetări Interdisciplinare Educaţie-Cultură-Societate au pus la punct un proiect în valoare totală de 399.346 euro prin care managerii şi liderii de echipe vor putea identifica şi stopa fenomenul burnout. Prima întâlnire cu participanţii va avea loc joi, 10 februarie  2011, de la ora 18:00, în sala E307  a Universităţii din Oradea.

Proiectul BOIT (Burnout Intervention Training for Managers and Team Leaders) oferă managerilor şi coordonatorilor de echipe posibilitatea să recunoască fenomenul burnout într-un stadiu timpuriu şi să intervină, la nivelul lor de competenţă, cu măsuri care să prevină şi să diminueze riscul de epuizare a resurselor fizice şi psihice ale angajaţilor.

Grupurile ţintă ale proiectului coordonat de conferenţiarul universitar Cristina Zdrehuş sunt manageri şi coordonatori de echipe sau alţi membri ai nivelului intermediar de management. Beneficiarii finali ai proiectului vor fi angajaţii din organizaţiile participanţilor.

Prima întâlnire cu participanţii va avea loc joi, 10 Februarie  2011, de la ora 18:00, în sala E307 a Universităţii din Oradea.

La eveniment vor participa: reprezentanţi ai Universităţii din Oradea, membrii echipei de proiect a Universităţii din Oradea, manageri şi lideri de echipe din grupul ţintă pilot, mass-media, alţi invitaţi.

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Universitatea din Viena – Austria, Training 2000 – Italia, Bupnet, Göttingen şi Blinc eG – Germania, Entente UK, Birmingham – Anglia şi Aarhus Social and Health Care College – Danemarca.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult