Categorized | Oradea

Ionel Avrigeanu: Alianţa PNL-PSD va fi pe plan local o „dragoste cu năbădăi”

Consilierul judeţean Ionel Avrigeanu a declarat joi, 10 februarie 2011, în cadrul unei conferinţe de presă, că nou formata Uniune Social Liberală nu va fi una de durată. Mai mult, pedelistul bihorean crede că în Oradea, PSD va face figuraţie atât la alegerile pentru preşedenţia Consiliului Judeţean (CJ) cât şi la cele pentru primărie deoarece liberalii îşi vor revendica cele două funcţii.

Liderul democrat liberalilor din CJ Bihor a descris, într-o manieră proprie, noua alianţă dintre PNL şi PSD, alianţă despre care consideră că se va termina cu un eşec mai mare decât cel al alianţei DA.

„Este foarte bine că cele două partide care trăiau în concubinaj de mai bine de patru ani au semnat, în sfârşit, actele de căsătorie. Este foarte bine şi pentru ăla’ micu – PC – care are în sfârşit o familie, că se tot plimba de la mamă la tată.

Lăsând gluma la o parte, eu cred că alianţa PNL-PSD va fi pe plan local o „dragoste cu năbădăi”. Am trecut şi noi printr-o astfel de alianţă şi ştim cum este. Când vor fi alegeri pentru şefia CJ sau pentru primărie fiecare partid îşi va mobiliza omul iar partenerul de coaliţie va face figuraţie.

Pe plan local PNL îşi va revendica sigur cele două posturi aşa că pesedeului nu îi vor rămâne prea multe de făcut. Urmăriţi cu atenţie acestă căsătorie şi vă asigur eu că divorţul se va produce cu mult mai multă zarvă ca cel din alianţa DA”

a declarat Ionel Avrigeanu.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult