Categorized | Social

Primăria va aduna vehiculele abandonate de pe străzile Oradiei

Reprezentanţii municipalităţii au dat publicităţii lista cu vehiculele abandonate care vor fi confiscate şi valorificate dacă proprietarii acestora nu le vor ridica de pe domeniul public în termen de 10 zile.  Pe lista primăriei se găsesc patru astfel de vehicule.

Prima dintre ele este o „Remorcă Felicia” fără număr de înmatriculare, în Piaţa Creangă. O altă maşină fără stăpân se găseşte pe strada Italiană (un Citroien) iar pe strada Santaului se mai găsesc un Ford Alb şi o remorcă de apă, ambele fără numere de înmatriculare.

„În vederea identificării proprietarilor sau a deţinătorilor legali ai vehiculelor fără stăpân şi a vehiculelor abandonate pe domeniul public Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea anunţă lista vehiculelor presupuse a fi fără stăpân sau abandonate aflate pe domeniul public şi locurile unde au fost identificate.

În situaţia în care vehiculul nu va fi revendicat de proprietar sau de deţinătorul legal, după expirarea unui termen de 10 zile de la data anunţului, acesta va trece în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, respectiv Consiliul Local al Municipiului Oradea, liber de orice sarcini şi va fi valorificat în condiţiile legii.

Informaţii suplimentare la Serviciul Parcări str. Independenţei nr.11, tel: 0259/449331”

se precizează în comunicatul de presă remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult