Categorized | Educatie

Noul Hyundai i10 poate fi achiziţionat şi din Oradea

După ce a încheiat anul 2010 pe podiumul celor mai bine vândute modele ale clasei A, Hyundai i10 propune acum publicului o nouă versiune facelift. Noul autoturism poate fi văzut în showroomul din Oradea, Str Fabricilor nr 2B (la iesire spre Episcopia) şi poate fi achiziţionat începând de la 7.050 euro plus TVA.

Prevăzut cu motorizarea 1.1 litri benzină, noul Hyundai i10 dezvoltă 69 CP, respectând normele de poluare Euro 5. Toate versiunile de echipare ale autovehiculului includ dotări standard precum ABS, aer condiționat și închidere centralizată.

„Deși marca Hyundai este cunoscută publicului român în special pentru modele compacte sau de tip SUV, precum i30 sau Santa Fe, modelul i10 a atins rezultate remarcabile în segmentul din care face parte.

Hyundai i10 a încheiat anul 2010 cu un procent de peste 15% din totalul autovehiculelor de clasă mini comercializate la nivel local. Reprezintă o performanță de excepție, care ne demonstrează că publicul mașinilor de oraș își îndreaptă atenția tot mai puternic către marca Hyundai”

a declarat Doru Brusalis, director comercial al Hyundai Auto România.

Noul model Hyundai i10 pune la dispoziția clienților săi un pachet extrem de avantajos, care include 5 ani garanție transferabilă, în limita a 100.000 kilometri și 3 ani asistența rutieră gratuită.

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult