Categorized | Social

Un nou sens giratoriu va fi amenajat gratuit în Oradea

Cuvintele adresate de primarul Ilie Bolojan la începutul anului, când invita firmele care fac profit în Oradea să se implice în viaţa comunităţii locale, par să aibă efect. Firma S.C. Kaluna S.R.L. a anunţat municipalitatea că vrea să finanţeze un nou sens giratoriu la intersecţia străzii Matei Corvin cu str. Suişului.

Municipalitatea orădeană primeşte o nouă mână de ajutor din partea mediului de afaceri. Firma S.C. Kaluna S.R.L. (firmă specializată în amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi) a anunţat municipalitatea că doreşte să finanţeze şi să realizeze lucrarea de amenajare peisagistică a sensului giratoriu amplasat la intersecţia străzii Matei Corvin cu str. Suişului (Episcopia Bihor).

Urmează ca până la începutul săptămânii viitoare, firma să prezinte municipalităţii propunerea privind planul de amenajare şi estimarea costurilor.

Varianta de amenajare aleasă va fi prezentată pe site-ul Primăriei Oradea www.oradea.ro

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult