Categorized | Social

Dacă îi întâlniţi în tramvaie sau autobuze, luaţi-i de urechi!

Deşi trăim într-un oraş european există orădeni pentru care vandalizarea mijloacele de transport în comun a devenit un fel de sport. Fie că ne referim la scuipatul de seminţe, la lovirea cu talpa a pereţilor, la smulgerea învelişurilor de pe scaune sau la inscripţii făcute cu markerul sau cu carioca în interiorul autovehiculelor, vandalismele ar trebui amendate atât de organele competente cât şi de călătorii care pot asista întâmplător la aceste acte de huliganism.

Reprezentanţii OTL au dat publicităţii un comunicat de presă şi o serie de fotografii edificatoare în ceea ce priveşte actele de vandalism din mijloacele de transport în comun din Oradea.

„Din păcate, unii din utilizatorii mijloacelor de transport  în comun, dar şi ai staţiilor de îmbarcare-debarcare, nu consideră necesar să folosească civilizat bunurile care apartin întregii comunităţi.

S-a investit şi se va investi în continuare în achiziţionarea de mijloace de transport în comun moderne în beneficiul şi pentru confortul întregii comunităţi. Fiecare dintre noi ne dorim să călătorim în condiţii plăcute, dar câţi dintre noi îşi aduc aportul în exploatarea în bune condiţii a acestora? Sigur, este o întrebare retorică.

Vă mulţumim tuturor celor care doriţi să le folosim şi să le păstrăm împreună în bune condiţii.”

se precizează în comunicatul remis de OTL.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult