Categorized | Sport

În sfârşit, orădenii sunt favoriţi. Sâmbătă, ora 18:00, CSM Oradea – SCM CSŞ Craiova

Pentru prima dată în acest retur de campionat formaţia locală porneşte cu prima şansă. Şi nu oricum, în dauna unui adversar care nu a reuşit să obţină nici măcar un punct în cele şase jocuri disputate. În mod normal, la această oră, nu se pune problema învingătoarei ci doar diferenţa de scor, bihorenii având alte obiective.

În cursul serii de sâmbătă, mai precis cu începere de la ora 18:00 Arena Antonio Alexe din Oradea va găzdui jocul din cadrul etapei a XXIII-a a Diviziei A de baschet masculin, în cadrul căreia CSM Oradea va primi vizita celor de la SCM CSŞ Craiova.

Gazdele vin după un succes aşteptat la Miercurea Ciuc unde s-au impus fără probleme şi doresc să continue pe aceeaşi linie. De partea cealaltă baschetbaliştii din Cetatea Băniei nu vor putea emite pretenţii în condiţiile în care deja ei se gândesc la play-out.

Bihorenii au reuşit în cursul acestei săptămâni să-şi asigure serviciile jucătorului sârb Basco Stojakovic de la Nyreghaza dar sunt şanse extrem de mici ca el să joace în acest meci datorită faptului că nu i-a sosit încă cartea verde şi încă nu s-a familiarizat cu coechipierii.

Aşadar, se anunţă un spectacol de calitate la care sunt aşteptaţi un număr câr mai mare de orădeni care să-şi susţină favoriţii. Cum dealtfel declara şi Şerban Sere, managerul general al formaţiei, orice victorie e importantă şi ea trebuie obţinută cu orice sacrificiu.

Celelalte partide ale rundei se vor disputa după programul: Gaz Metan Mediaş – CSU Atlassib Sibiu, CS Otopeni – Politehnica Iaşi, CSU Cuadripol Braşov – BCM U Piteşti, BC Mureş Târgu Mureş-  U-Mobitelco Cluj-Napoca, CS Municipal Bucuresti – CSU Ploieşti, Energia Rovinari – BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, BC Timişoara – CSA Steaua Turabo Bucureşti.

Imediat după finalul jocului, accesând www.oradeapress.ro veți avea posibilitatea  de a afla toate detaliile acestui joc.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult