Categorized | Sport

În sfârşit, orădenii sunt favoriţi. Sâmbătă, ora 18:00, CSM Oradea – SCM CSŞ Craiova

Pentru prima dată în acest retur de campionat formaţia locală porneşte cu prima şansă. Şi nu oricum, în dauna unui adversar care nu a reuşit să obţină nici măcar un punct în cele şase jocuri disputate. În mod normal, la această oră, nu se pune problema învingătoarei ci doar diferenţa de scor, bihorenii având alte obiective.

În cursul serii de sâmbătă, mai precis cu începere de la ora 18:00 Arena Antonio Alexe din Oradea va găzdui jocul din cadrul etapei a XXIII-a a Diviziei A de baschet masculin, în cadrul căreia CSM Oradea va primi vizita celor de la SCM CSŞ Craiova.

Gazdele vin după un succes aşteptat la Miercurea Ciuc unde s-au impus fără probleme şi doresc să continue pe aceeaşi linie. De partea cealaltă baschetbaliştii din Cetatea Băniei nu vor putea emite pretenţii în condiţiile în care deja ei se gândesc la play-out.

Bihorenii au reuşit în cursul acestei săptămâni să-şi asigure serviciile jucătorului sârb Basco Stojakovic de la Nyreghaza dar sunt şanse extrem de mici ca el să joace în acest meci datorită faptului că nu i-a sosit încă cartea verde şi încă nu s-a familiarizat cu coechipierii.

Aşadar, se anunţă un spectacol de calitate la care sunt aşteptaţi un număr câr mai mare de orădeni care să-şi susţină favoriţii. Cum dealtfel declara şi Şerban Sere, managerul general al formaţiei, orice victorie e importantă şi ea trebuie obţinută cu orice sacrificiu.

Celelalte partide ale rundei se vor disputa după programul: Gaz Metan Mediaş – CSU Atlassib Sibiu, CS Otopeni – Politehnica Iaşi, CSU Cuadripol Braşov – BCM U Piteşti, BC Mureş Târgu Mureş-  U-Mobitelco Cluj-Napoca, CS Municipal Bucuresti – CSU Ploieşti, Energia Rovinari – BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, BC Timişoara – CSA Steaua Turabo Bucureşti.

Imediat după finalul jocului, accesând www.oradeapress.ro veți avea posibilitatea  de a afla toate detaliile acestui joc.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult