Categorized | Social

Ministrul Sănătăţii alocă 1,08 milioane lei Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a alocat fonduri pentru judeţul Bihor în scopul efectuării unor lucrări de reparaţii capitale la staţiile aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă, ca urmare a solicitărilor fundamentate ale unităţilor sanitare.

Cseke Attila a semnat joi, 24 februarie 2011, Ordinul pentru efectuărea unor lucrări de reparaţii capitale la staţiile aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Astfel, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor va beneficia de suma de 1,08 milioane lei, din care se vor realiza lucrări de reparaţii capitale la substaţiile  din judeţ.

Vor beneficia de fonduri substaţiile din Aleşd (200 mii lei), Salonta (250 mii lei), Marghita (180 mii lei), Beiuş (150 mii lei) şi Ştei (300 mii lei).

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult