Categorized | Social

Cea mai performantă facultate a Universităţii din Oradea va organiza o expoziţie la Bibliotecă

Conducerea Facultăţii de Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale va organiza marţi, 1 martie 2011, de la ora 12:00, la Biblioteca Universităţii din Oradea, o expoziţie intitulată: Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale – Performanţe în cercetare (2010).

Facultatea de Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale este prima din Universitatea din Oradea în ceea ce priveşte indicatorul IC6, fiind urmată, la diferenţă destul de mare de Facultatea de Energetică şi cea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei. Pe ultimele locuri (17,18,19) la acelaşi capitol se situează Facultatea de Ştiinţe Juridice, cea de Teologie şi Facultatea de Educaţie Fizică.

Printre cei care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului se vor afla rectorul Cornel Antal, prorectorul Ioan Felea şi decanul Facultăţii de Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale, Ioan Horga.

IC6 este un indicator al calităţii activităţilor de cercetare ştiinţifică din universităţi.

Prin intermediul lui se evaluează capacitatea de a atrage fonduri pentru activitatea de cercetare ştiinţifică, capacitatea de a pregăti resursa umana înalt calificată pentru activitatea de cercetare ştiinţifică, relevanţa şi vizibilitatea rezultatelor activităţii de cercetare ştiinţifică, capacitatea universităţilor de a concepe şi dezvolta produse şi tehnologii inovative pentru mediul de afaceri şi, nu în ultimul rând, capacitatea instituţională a universităţilor de a organiza şi susţine activitatea de cercetare ştiinţifică performantă.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult