Categorized | Educatie

Baza Tineretului, unică în ţară prin dotările sale, vă aşteaptă

Încet dar sigur municipiul Oradea se înscrie pe harta bazelor sportive cele mai apreciate la nivel naţional. Şi nu oricum. Investind bani serioşi în sport şi în special în viitorul naţiunii. Cei 11.000 de metri pătraţi de gazon multifuncţional pot găzdui în acelaşi timp peste 100 de tineri.

În baza unui parteneriat public privat între SC Timovladian SRL şi conducerea Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea, baza sportivă Tineretului arată mult mai bine. Situată în incinta Stadionului Tineretului din Oradea, strada Matei Basarab numărul 4, noua baza sportivă este unică la nivel naţional din mai multe puncte de vedere.

În primul rând este singura baza sportivă multifuncţională din ţară cu nu mai puţin de şase terenuri sintetice omologate de Federaţia Internaţională de Fotbal Amator cu gazon artificial deschisă atât în sezonul rece cât şi vara. Mai mult, unul dintre terenuri este amplasat într-un balon ultramodern încălzit cu aer cald.

Pe cele şase terenuri multifuncţionale pot să joace în acelaşi timp nu mai puţin de 100 de tineri amatori dar şi profesionişti. De remarcat faptul că baza are, pe lângă instalaţia de nocturnă, condiţii organizatorice dintre cele mai bune, aici vorbim de vestiare dotate cu instalaţii sanitare, apă caldă, saună sau masaj dar şi de un mini bar în cadrul căruia se pot servi diferite băuturi reci sau calde. Mai mult, arbitrajele între partidele de fotbal sau alte sporturi sunt oficiate de arbitri bazei care sunt la dispoziţia doritorilor.

De departe cel mai mare câştig îl reprezintă faptul că baza este situată la doar trei minute de centrul oraşului, intrarea dinspre Strada armatei Române (în curtea ITM) fiind cea mai avantajoasă.

Parcare cu peste 150 de locuri, premieră absolută

q

Cunoscută fiind problema parcărilor în ţara noastră Baza Sportivă Tineretului beneficiază de nu mai puţin de 150 de locuri de parcare special amenajate celor care doresc să facă mişcare în aer liber sau în balon în condiţii de siguranţă şi confort dintre cele mai bune. Rezervările pentru orice activitate sportivă în incinta bazei se fac la numărul de telefon 0729.351.276.

Ca şi o primă realizare pe anul în curs trebuie amintit faptul că la Baza Sportivă Tineretului şi-au desfăşurat antrenamentele echipe din primele ligi ale ţării printre care Dacia Mioveni, FC Bihor, UTA Arad, Corvinul Hunedoara sau Luceafărul Oradea. De asemenea, o parte dintre jocurile amicale importante ale sezonului rece au fost găzduite de terenul multifucţional care se prezintă în condiţii foarte bune, fiind întreţinut cu utilaje de ultimă generaţie.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult