Categorized | Oradea

Lucia Varga va candida pentru preşedinţia Organizaţiei Naționale a Femeilor Liberale

Lucia Varga şi-a anunţat, marţi, 1 martie, candidatura la conducerea Organizaţiei Naționale a Femeilor Liberale (ONFL), al cărei Congres de alegeri va avea loc în data de 19 martie. Deputatul PNL susţine că femeile au capacitatea de a contribui decisiv în politicile care vizează familia şi economia naţională.

Lucia Varga a declarat, în conferinţa de presă de lansare a candidaturii sale, că proiectul cu care va candida – „Femeile liberale pot ajuta România” – are drept obiectiv promovarea în politică a femeilor de valoare, competente, bine pregătite profesional.

,,Trăim într-o țară în care banul public este risipit, în loc să fie cheltuit pentru educație, sănătate și investiții. Partidul Național Liberal este decis să schimbe în bine România și are soluții. Organizația Femeilor Liberale este gata să prezinte aceste soluții electoratului feminin.

(…) Femeile pot avea un cuvânt important în politici care vizează familia, datorită rolului pe care îl au în susținerea familiei, un rol foarte important și considerăm că pot avea un rol și în alte domenii, precum sunt domeniile economice.

Vrem, de asemenea, să încurajăm implicarea femeilor în viața socială și politică a comunităților din care fac parte și să sprijine implicarea acestora în luarea deciziilor la nivelul acestor comunități”

a precizat deputatul PNL.

Candidatura Luciei Varga la preşedinţia ONFL este susţinută şi de către deputaţii Mariana Câmpeanu şi Graţiela Gavrilescu, prezente la conferinţa de presă.

,,Am constatat până acum că ultimele politici guvernamentale nu au condus la crearea unei stări de bine pentru populația României. În aceste condiții, considerăm că femeile liberale pot să aducă un plus în dezvoltarea societății, un plus care să reprezinte o dezvoltare economică dedicată acestui popor”

a afirmat și deputatul PNL, Mariana Câmpeanu.

La rândul său, deputatul liberal Grațiela Gavrilescu a subliniat rolul major pe care femeile îl au în ultimii ani în domeniul afacerilor.

,,Cred că toate colegele care sunt alături de Lucia Varga doresc ca statul asistenţial să dispară pentru că femeile prin excelenţă sunt proactive”

a apreciat parlamentarul PNL.

Lucia Varga este susţinută în demersul său de majoritatea organizaţiilor femeilor liberale din ţară. Din echipa sa fac parte Steluţa Cătăniciu (Cluj) Felicia Pop (Mureş), Mihaela Andreanu (Vâlcea), Lina Hăilă (Iaşi), Carmen Mârz (Bacău), Magdalena Gaiu (Galaţi) şi Dida Drăgan, candidate pentru funcția de vicepreşedinte al ONFL.

Lucia Varga este membru PNL Bihor, a activat ca secretar de stat timp de patru ani în Guvernul Tăriceanu, iar din 2008 este deputat PNL în Parlamentul României.

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult