Categorized | Oradea

Adelina Coste, PDL: „PNL este asemenea murăturilor de iarnă, se poate găsi în orice borcan”

Atacuri dure din tabăra democrat-liberalilor bihoreni la adresa PNL şi a proaspăt formatei USL. Pedelista Adelina Coste susţine că alianţa făcută de PNL şi PSD este o coaliţie monstruoasă care dovedeşte că Partidul Naţional Liberal este un partid de plastelină.

Conferinţa de presă de la sediul PDL din Oradea a adus în prim plan noua alinţa dintre social-democraţi şi liberali, alianţă pe care Adelina Coste o consideră drept una socială şi atât.

„PNL este asemenea murăturilor de iarnă, se pot găsi în orice borcan. Au format în urmă cu câteva zile ACD apoi au făcut împreună cu PSD o alianţă socială. Nu una social-liberală pentru că PNL nu contează în această alianţă. Dincolo de faptul că este o alianţă monstruoasă, PNL dovedeşte, încă o dată, că este un partid de plastelină.

Cred că USL este o construcţie încropită, născută din frustrare şi mitocănie. Acest lucru s-a văzut foarte bine şi la Congresul UDMR unde Victor Ponta şi Crin Antonescu au dat dovadă de mitocănie amuzându-se copios şi făcând băşcălie în loc să trateze serios şi cu respect ceea ce se întâmpla acolo”

a declarat Adelina Coste.

Ea a fost completată de Mircea Bradu care a povestit că cei doi păreau doi peţitori din capul satului îndrăgostiţi de aceeaşi femeie. Ea însă a avut o atitudine demnă explicând că are deja un ales.

„Cei doi semănau ca junghiul şi tusea la masă atunci când au început să jubileze. Caraghioslâcul arată şi subliniază ce lipsă de calitate are viaţa noastră politică şi unde este Antonescu lângă Brătianu şi Ponta lângă foştii mari promotori ai socialismului românesc”

a declarat Mircea Bradu.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult