Categorized | Oradea

Adelina Coste, PDL: „PNL este asemenea murăturilor de iarnă, se poate găsi în orice borcan”

Atacuri dure din tabăra democrat-liberalilor bihoreni la adresa PNL şi a proaspăt formatei USL. Pedelista Adelina Coste susţine că alianţa făcută de PNL şi PSD este o coaliţie monstruoasă care dovedeşte că Partidul Naţional Liberal este un partid de plastelină.

Conferinţa de presă de la sediul PDL din Oradea a adus în prim plan noua alinţa dintre social-democraţi şi liberali, alianţă pe care Adelina Coste o consideră drept una socială şi atât.

„PNL este asemenea murăturilor de iarnă, se pot găsi în orice borcan. Au format în urmă cu câteva zile ACD apoi au făcut împreună cu PSD o alianţă socială. Nu una social-liberală pentru că PNL nu contează în această alianţă. Dincolo de faptul că este o alianţă monstruoasă, PNL dovedeşte, încă o dată, că este un partid de plastelină.

Cred că USL este o construcţie încropită, născută din frustrare şi mitocănie. Acest lucru s-a văzut foarte bine şi la Congresul UDMR unde Victor Ponta şi Crin Antonescu au dat dovadă de mitocănie amuzându-se copios şi făcând băşcălie în loc să trateze serios şi cu respect ceea ce se întâmpla acolo”

a declarat Adelina Coste.

Ea a fost completată de Mircea Bradu care a povestit că cei doi păreau doi peţitori din capul satului îndrăgostiţi de aceeaşi femeie. Ea însă a avut o atitudine demnă explicând că are deja un ales.

„Cei doi semănau ca junghiul şi tusea la masă atunci când au început să jubileze. Caraghioslâcul arată şi subliniază ce lipsă de calitate are viaţa noastră politică şi unde este Antonescu lângă Brătianu şi Ponta lângă foştii mari promotori ai socialismului românesc”

a declarat Mircea Bradu.

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult