Categorized | Oradea

Lakatos Peter, UDMR: „Suntem de acord cu asumarea răspunderii pe Codul Muncii pentru că există un termen limită fixat de Comisia Europeană”

Deputatul UDMR Lakatos Peter a declarat joi, 03.30.2011, într-o conferinţă de presă la Oradea, că ceea ce a făcut ca UDMR să fie de acord cu asumarea deciziei Guvernului pe Codul Muncii este faptul că există o scrisoare de intenţie a Comisiei Europene în care este trecut că noul Cod al Municii trebuie adoptat până pe 30 martie altfel România nu mai primeşte ultima tranşă de fonduri europene. Dacă nu ar fi existat această scrisoare UDMR ar fi susţinut discutarea Codului în Parlament.

Lakatos Peter nu renunţă la modul direct şi dur de a face politică. Deşi face parte din formaţiunea politică ce guvernează România deputatul UDMR nu s-a sfiit nici înainte şi nu se sfieşte nici acum să critice, ori de câte ori crede de cuviinţă, guvernul.

La ultima conferinţă de presă a susţinut că UDMR nu ar fi fost de acord ca Guvermnul Boc să-şi asume răspunderea pe Codul Muncii dacă nu ar fi existat Scrisoarea de Intenţie de la Comisia Europeană în care se prevede ca termen maxim de adoptarea a legii data de 30 martie.

„Înainte de congresul UDMR am avut întâlniri cu sindicalşiştii din Bihoe apoi miercuri, 02.03.2011, noi, cei din grupul UDMR, ne-am întâlnit cu toţi sindicaliştii la Bucureşti pentru a discuta cu privire la noul Cod al Muncii.

Au existat mai multe propuneri făcute de ei. Pe unele le-am discutat, cu unele am fost şi noi de acord şi am despus mai multe amendamente la noua lege.

Suntem de acord cu asumarea răspunderii pe Codul Muncii pentru că există un termen limită fixat de Comisia Europeană. Există o scrisoare de intenţie a Comisiei Europene cu data limită de 30 martie. Dacă dorim să primim ultima rată de împrumut trebuie să ne respectăm angajamentul luat”

a declarat Lakatos Peter care a mai adăugat că propunerile făcute de sindicate şi transformate de UDMR în amendamente se vor regăsi cu siguranţă în noul Cod al Muncii pentru că sunt propuneri de bun simţ, acceptabile.

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult