Categorized | Sport

Test extrem de dificil pentru orădeni. Sâmbătă, ora 11:00, pe Stadionul Iuliu Bodola, FC Bihor – Arieşul Turda

Au trecut aproape cinci luni de la ultimul joc oficial al ligii secunde din ţara noastră. Majoritatea echipelor au avut posibilitatea să se pregătească, să îmbunătăţească lotul de jucători sau să schimbe din mers obiectivul. Dacă vor reuşi sau dacă vor face ceva schimbări pozitive doar timpul va demonstrat cine a lucrat mai bine.

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, pe stadionul Iuliu Boloda din Oradea formaţia locală FC Bihor va primi, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii a II-a, Seria vest, replica celor de la Arieşul Turda. Încă de pe acum se anunţă un joc extrem de interesant prin prisma faptului că bihorenii, care ocupă poziţia a treia a podiumului, nu au voie să facă paşi greşiţi. De partea cealaltă, turdenii parcă niciodată nu au fost atât de încrezători în şansele lor de a se salva de la retrogradare.

Iniţial, localnicii au dorit să amâne jocul din motive medicale, nu mai puţin de opt jucători ai formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede având gripă. Dar, în cele din urmă, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ca întâlnirea să nu fie amânată.

În aceste condiţii Gheorghe Ghiţ, tehnicianul organizatorilor, va fi nevoit să apeleze la serviciile unor jucători incomplet refăcuţi dar care vor fi obligaţi să de-a totul pentru cele trei puncte extrem de importante. Cu siguranţă că pentru ei nu există altă variantă în afara victoriei dar şi adversarul, unul într-o vizibilă creştere de valoare, va fi unul care se va motiva peste limitele normale.

Întâlnirea va fi oficiată la centru de Cătălin Buşi, ajutat la cele două linii de Nicolae Dobrică, ambii din Râmnicu Vâlcea şi Alina Mihoc din Arad. Observatorii întâlnirii vor fi Grigore Macavei din Deva şi Mircea Sârbu din Hunedoara.

Celelalte partide ale etapei a XVI-a se vor desfăşura după programul: Dacia Mioveni – CSU Voinţa Sibiu (vineri, ora 19:00), Politehnica Iaşi – ACU Arad, CSM Râmnicu Vâlcea – Gaz Metan CFR Craiova, Minerul Lupeni – Petrolul Ploieşti, Unirea Alba Iulia – ALRO Slatina, UTA Arad – FC Argeş (sâmbătă, ora 11:00).

Doar accesând site-ul nostru www.oradeapress.ro veţi putea afla imediat după joc toate datele tehnice ale întâlnirii.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult