Categorized | Sport

Baza Sportivă Tineretului de neegalat. Terenul de fotbal sintetic omologat FIFA şi UEFA, zilnic la dispoziţia tuturor

Nu va mai dura mult până când primăvara îşi va intra în drepturi iar temperaturile reci vor fi doar o amintire. Este cunoscut faptul că municipiul Oradea suferă la nivelul bazelor sportive. Nu acelaşi lucru se poate spune şi în fotbalul pentru amatori şi nu numai.

În baza unui parteneriat public privat între SC Timovladian SRL şi conducerea Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea, Baza Sportivă Tineretului oferă condiţii dintre cele mai bune pentru fotbal. Situată în incinta Stadionului Tineretului din Oradea, strada Matei Basarab numărul 4, noua arenă este unică la nivel naţional din mai multe puncte de vedere. De remarcat că este singura baza sportivă cu teren sintetic omologat din ţară cu nu mai puţin de şase terenuri cu gazon artificial deschisă pe toată perioada anului.

Pe cele şase terenuri sintetice omologate FIFA şi UEFA pot să joace în acelaşi timp nu mai puţin de 100 de tineri amatori dar şi profesionişti. De remarcat faptul că baza are pe lângă instalaţia de nocturnă condiţii organizatorice dintre cele mai bune, aici vorbim de vestiare dotate cu instalaţii sanitare, apă caldă, saună zilnică pentru cel puţin 12 persoane sau masaj dar şi de un mini bar în cadrul căreia se pot servi diferite răcoritoare reci sau calde.

Arbitrajele între partidele de fotbal sau ale jocurilor oficiale sunt asigurate de arbitri bazei care sunt la dispoziţia doritorilor. Bineînţeles, pe bază de rezervare l-a numărul de telefon 0729 341 276.


De departe cel mai mare câştig îl reprezintă faptul că Baza Sportivă Tineretului este situată la doar trei minute de centrul oraşului, intrarea dinspre Strada Armatei Române (în curtea ITM) fiind cea mai avantajoasă.

Parcare cu peste 150 de locuri, premieră absolută

1

Cunoscută fiind problema parcărilor în ţara noastră Baza Sportivă Tineretului beneficiază de nu mai puţin de 150 de locuri de parcare, special amenajate celor care doresc să facă mişcare în aer liber sau în balon în condiţii de siguranţă şi confort dintre cele mai bune. Nu trebuie omis faptul că rezervările pentru orice activitate sportivă în incinta bazei se fac la numărul de telefon 0729 351 276.


Ca şi o primă realizare pe anul în curs trebuie amintit faptul că la Baza Sportivă Tineretului şi-au desfăşurat antrenamentele echipe din primele ligi ale ţării printre care Dacia Mioveni, FC Bihor, UTA Arad, Corvinul Hunedoara sau Luceafărul Oradea. De asemenea o parte dintre jocurile amicale importante ale sezonului rece au fost găzduite de terenul sintetic omologat UEFA ŞI FIFA care se prezintă în condiţii foarte bune, fiind întreţinut cu utilaje de ultimă generaţie.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult