Categorized | Sport

Baza Sportivă Tineretului de neegalat. Terenul de fotbal sintetic omologat FIFA şi UEFA, zilnic la dispoziţia tuturor

Nu va mai dura mult până când primăvara îşi va intra în drepturi iar temperaturile reci vor fi doar o amintire. Este cunoscut faptul că municipiul Oradea suferă la nivelul bazelor sportive. Nu acelaşi lucru se poate spune şi în fotbalul pentru amatori şi nu numai.

În baza unui parteneriat public privat între SC Timovladian SRL şi conducerea Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea, Baza Sportivă Tineretului oferă condiţii dintre cele mai bune pentru fotbal. Situată în incinta Stadionului Tineretului din Oradea, strada Matei Basarab numărul 4, noua arenă este unică la nivel naţional din mai multe puncte de vedere. De remarcat că este singura baza sportivă cu teren sintetic omologat din ţară cu nu mai puţin de şase terenuri cu gazon artificial deschisă pe toată perioada anului.

Pe cele şase terenuri sintetice omologate FIFA şi UEFA pot să joace în acelaşi timp nu mai puţin de 100 de tineri amatori dar şi profesionişti. De remarcat faptul că baza are pe lângă instalaţia de nocturnă condiţii organizatorice dintre cele mai bune, aici vorbim de vestiare dotate cu instalaţii sanitare, apă caldă, saună zilnică pentru cel puţin 12 persoane sau masaj dar şi de un mini bar în cadrul căreia se pot servi diferite răcoritoare reci sau calde.

Arbitrajele între partidele de fotbal sau ale jocurilor oficiale sunt asigurate de arbitri bazei care sunt la dispoziţia doritorilor. Bineînţeles, pe bază de rezervare l-a numărul de telefon 0729 341 276.


De departe cel mai mare câştig îl reprezintă faptul că Baza Sportivă Tineretului este situată la doar trei minute de centrul oraşului, intrarea dinspre Strada Armatei Române (în curtea ITM) fiind cea mai avantajoasă.

Parcare cu peste 150 de locuri, premieră absolută

1

Cunoscută fiind problema parcărilor în ţara noastră Baza Sportivă Tineretului beneficiază de nu mai puţin de 150 de locuri de parcare, special amenajate celor care doresc să facă mişcare în aer liber sau în balon în condiţii de siguranţă şi confort dintre cele mai bune. Nu trebuie omis faptul că rezervările pentru orice activitate sportivă în incinta bazei se fac la numărul de telefon 0729 351 276.


Ca şi o primă realizare pe anul în curs trebuie amintit faptul că la Baza Sportivă Tineretului şi-au desfăşurat antrenamentele echipe din primele ligi ale ţării printre care Dacia Mioveni, FC Bihor, UTA Arad, Corvinul Hunedoara sau Luceafărul Oradea. De asemenea o parte dintre jocurile amicale importante ale sezonului rece au fost găzduite de terenul sintetic omologat UEFA ŞI FIFA care se prezintă în condiţii foarte bune, fiind întreţinut cu utilaje de ultimă generaţie.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult