Categorized | Social

Cei care au ştiut să dăruiască au fost premiaţi la Primăria Oradea

Preşedintele Uniunii Femeilor, Mioriţa Săteanu a prezidat azi, 7 martie, în Sala Mare a Primăriei Oradea, premierea celor 120 de profesorii din Oradea şi din judeţ care au coordonat copii participanţi la expoziţia de mărţişoare „Dăruim zâmbete şi bucurii de primăvară” organizată în faţa Sălii Mari a Primăriei Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea, Anca Sas a înmânat diplomele profesorilor implicaţi în proiect, după care s-a adresat celor prezenţi:

„Vă mulţumesc tuturor că v-aţi implicat în această activitate educativă. Comunitatea orădeană are nevoie de asfel de activităţi, care să se deruleze prin elevi şi profesori. Îi mulţumesc doamnei Mioriţa Săteanu pentru coordonarea acestui proiect şi sper ca în viitor să avem o colaborare la fel de frunctuoasă”.

Expoziţia de mărţişoare „Dăruim zâmbete şi bucurii de primăvară” organizată de Uniunea Femeilor a fost inaugurată pe data de 25 februarie în cadrul Zilei Porţilor Deschise, eveniment organizat la fiecare sfârşit de lună de Primăria Oradea.

Evenimentul a fost realizat în colaborare cu unităţile de învăţământ şcolare şi preşcolare din municipiu şi din judeţul Bihor şi a fost dedicat Zilei Internaţionale a Femeii.

Instituţiile implicate în acest proiect sunt: Grădiniţa Emanuel, Şcoala Ion Bogdan, Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, Liceul German Fr. Schiller, Şcoala Oltea Doamna, Grădiniţa nr. 27, Şcoala cu clasele I-VIII Leş, Şcoala cu clasele I-VIII Sălard, Liceul Teologic Lucian Blaga, Şcoala cu clasele I-VIII Dacia, Şcoala cu clasele I-VIII Voievozi, Şcoala cu clasele I-VIII Şimian, Grupul Şcolar Ion Boccoi, Gradiniţa nr. 56, Centrul de zi pentru copiii cu probleme sociale, Asociaţia Down şi Penitenciarul Oradea.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult