Categorized | Sport

Orădeanul Alexandru Meheş, campion naţional de tineret

An de an după întrecerea naţională în sală are loc şi competiţia de aruncări lungi. Acesta nu se poate desfăşura în ţara noastră pentru că nu există o astfel de locaţie. În aceste condiţii chiar dacă temperaturile nu sunt dintre cele pozitive concurenţii se adaptează şi îşi arată valoarea.

În cursul zilei de miercuri Stadionul Iolanda Balasz Soter a găzduit campionatele Naţionale de aruncări lungi. În prima zi întrecerea a fost una rezervată seniorilor şi tineretului.

Cea mai bună performanţă a unui atlet local a reuşit să o obţină Alexandru Meheş, component al lotului naţional şi legitimat la CS Crişul Oradea. Orădeanul a concurat în cadrul întrecerii de aruncare a ciocanului băieţi unde după o aruncare care a măsurat 59,88 m a devenit din nou campion naţional.

Antrenat de mama lui Livia Meheş, acesta şi-a îmbogăţit palmaresul cu un nou titlu meritat. O altă sportivă locală dar legitimată la Dinamo Bucureşti, Lazăr Fazecaş Bianca a terminat pe poziţia secundă la serniori şi campioană la tineret în cadrul aceleiaşi probe. Acesta a reuşit o aruncare care a măsurat

În următoarele zile aceeaşi locaţie va găzdui întrecerea autohtonă a juniorilor de toate categoriile dar şi a celor mai mici practicanţi şi anume copii, I, II şi III.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult