Categorized | Social

O parte a Facultăţii de Arte Vizuale s-a mutat într-o clădire nouă

Rectorul Cornel Antal a declarat asătzi, într-o conferinţă de presă, că din semestrul doi o parte a facultăţii de arte vizuale s-a mutat într-o clădire nouă dotată după ultimele standarde. Amenajarea acesteia a costat 1.280.000 lei iar conducerea facultăţii speră să mute şi restul facultăţii în alte două clădiri noi în următoarea perioadă.

Conferinţa de presă a început cu un moment special pentru doamnele şi domnişoarele jurnaliste cărora rectorul Cornel Antal le-a împărţit mărţişoare.

Noua clădire în care s-a mutat o parte a Facultăţii de Arte Vizuale are 950 de metri pătraţi şi a fost primită de la Consiliul Judeţean Bihor.

„Am început anul trecut renovarea unei noi clădiri pentru Facultatea de Arte Vizuale. În semestrul doi, la 28 februarie, o parte a studenţilor şi cadrelor didactice şi-au început activitatea în noul imobil. Clădirea are 950 de metri pătraţi şi a fost dotată cu 12 ateliere, 2 laboratoare şi un sediu pentru biroul decanului.

Costurile reamenajării ei au fost de 1.280.000 lei din care 615.000 de lei a costat instalaţia de încălzire. Aceasta este una nouă, ecologică, performantă şi a fost realizată printr-un proiect de Facultatea de Energetică a Universităţii noastre. În prezent se renovează alte două clădiri urmând ca, încetul cu încetul, Facultatea de Arte Vizuale să se mute cu totul din vechea locaţie”

a declarat rectorul Universităţii din Oradea, Cornel Antal.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult