Categorized | Sport

Cupa RER Ecologic Service, rezervată special amatorilor

Ziua de vineri va fi una dedicată total fotbalului pentru amatori în condiţiile în care întâlnirile vor fi unele cu caracter de fair-play. De ma mult timp diferite turnee de fotbal rezervate amatorilor angajaţi în instituţiile deconcentrate se bucură de un interes deosebit din partea participanţilor. Totodată, trebuie amintit faptul că sunt respectate anumite reguli de vârstă şi disciplină.

În cursul după-amiezii de vineri Arena Antonio Alexe va gazdui prima ediţie a Cupei RER la fotbal pe teren redus. Competiţia este organizată de SC RER Ecologic Service Oradea în colaborare cu CS Municipal Oradea.

La ediţia din luna martie a acestui an sunt invitate să participe opt echipe împărţite în două grupe şi anume, grupa A: RER, OTL, Poliţia Oradea, Presa Sportivă, Grupa B: AIO, CAO, Primăria Oradea, RAPAS.

S-a stabilit ca modul de desfăşurare al întrecerii să cuprindă sistemul, fiecare cu fiecare în grupe, ocuantele primelor două locuri în clasamentzul final al fiecărei grupe urmând a se califica în faza superioară. O echipă va fi alcătuită din şase jucători (5+1), durata unui joc fiind de 15 minute în timp ce în fazele finale se va juca două reprize a câte zece minute. Este obligatoriu ca participanţii să aibă pantofi special pentru sală, lotul fiecărei echipe fiind alcătuită din 12 jucători.

Programul complet al partidelor din grupe va fi următorul:

Ora 12:45 RER – OTL, ora 13:00 AIO – CAO, ora 13:15 Poliţia – Presa, ora 13:30 Primăria – RAPAS, ora 13:45 RER – Poliţia, ora 14:00 AIO – Primăria, ora 14:15 Presa – OTL, ora 14:30 CAO – RAPAS, ora 14:45 RER – Presa, ora 15:00 AIO – RAPAS, ora 15:15 OTL – Poliţia, ora 15:30 CAO – Primăria, ora 15:50 semifinalele.

Formaţiile clasate pe podium la finalul întrecerii vor fi răsplătite de organizatori cu diplome şi cupe, dar se vor acorda o serie de premii speciale pentru o parte dintre participanţi.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult