Categorized | Sport

FC Bihor în direct pe sticlă. Duminică, de la 12:00, Dolce Sport transmite Voinţa Sibiu – FC Bihor

La începutul fiecărui sezon una dintre pretendentele la promovarea în prima ligă a ţării este formaţia FC Bihor. Din păcate pentru aceştia, performanţa mult aşteptată nu apare de şapte sezoane. Nici în acest an, lucrurile nu par a sta mai bine în condiţiile în care returul a fost început cu un semieşec. Dar, deocamdată, nimic nu este pierdut.

Sâmbătă şi duminică se vor desfăşura partidele din cadrul etapei a XVII-a a ligii a II-a, Seria a II-a. Din cadrul acestei competiţii face parte şi gruparea FC Bihor. Roş-albaştri se vor deplasa în cadrul acestei runde pe terenul liderului la zi al întrecerii, formaţia Voinţa Sibiu.

Gazdele întâlnirii sunt cunoscute ca una dintre echipele care primesc foarte greu gol, indiferent unde evoluează. Dar fotbaliştii din municipiul de pe Crişul Repede se descurcă mult mai bine în deplasare, acolo unde beneficiază de spaţii largi pe care le pot exploata.

Ambele formaţii vin după remize, cu menţiunea că organizatorii au câştigat un punct la adevăr, în timp ce bihorenii au pierdut două, lucru care ar putea cântări decisiv în economia finală a clasamentului.

Gheorghe Ghiţ, antrenorul grupării din Oradea, nu-l poate folosi pentru acest joc pe fundaşul Cosmin Iuhasz suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

În cazul unui succes gazdele îşi menţin crescute şansele de promovare în primul eşalon, iar pentru adversari orice punct pierdut de acum înainte le pune în real pericol prezenţa pe podium şi le-ar diminua serios şansele de a juca în sezonul viitor în primul eşalon.

Întâlnirea de la Sibiu va fi oficiată la centru de Mihai Prodan din Cluj-Napoca, ajutat la cele două linii de Marian Gaşpar din Timişoara şi Marius Nicoară din Băile Herculane. Cei doi observatori oficiali ai întâlnirii vor fi Stan Prodan (Alexandria) şi Canyaro Attiyla (Târgu Mureş).

Celelalte jocuri ale rundei se desfăşoară după programul: CS Universitatea Arad – Dacia Mioveni, Arieşul Turda – CSM Râmnicu Vâlcea, Mureşul Deva – Unirea Alba Iulia, ALRO Statina – UTA Arad, FC Argeş – Politehnica Iaşi.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult