Categorized | Social

Se reabilitează şi Bulevardul Decebal

Primăria municipiului Oradea a început luni, 7 martie, lucrările de reabilitare a B-dului Decebal. Lucrările constă în remontarea bordurilor, realizarea rigolelor de scurgere a apelor pluviale şi reabilitarea covorului asfaltic. În prezent, se lucrează la montarea bordurilor pe tronsonul cuprins între Parcul Bălcescu şi strada Primăriei.

Lucrările sunt executate de firma Drumuri Orăşeneşti în cadrul Programului Operaţional Regional (POR), valoarea acestora fiind de 1.120.285, 88 lei (fără TVA). Termenul de finalizare este prevăzut pentru sfârşitul lunii iulie.

La sfârşitul săptămânii trecute au început lucrările de modernizare a str. Măslinului şi a str. Viorelelor, care fac şi ele parte din cele 19 străzi reabilitate prin POR.

Valoarea lucrărilor este de 357.111 lei (fără TVA) în cazul străzii Măslinului şi de 67.262 lei (fără TVA) pentru str Viorelelor.

Pe ambele străzi se fac momentan săpături, urmând să fie puse straturile de  balast, piatră spartă, blinder şi uzură. Lucrările pe aceste două străzi vor fi finalizate până la sfârşitul lunii iunie.

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Se reabilitează şi Bulevardul Decebal”

  1. oiy spune:

    DAcia sau decebal?

  2. Decebal. Am modificat, multumim mult de observatie.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult