Categorized | Sport

Succesul aduce liniştea totală. Sâmbătă, ora 17:30, Energia Rovinari – CSM Oradea

Poate cel mai important test din acest retur de campionat care poate avantaja echipa locală va avea loc sâmbătă. În cazul unui succes secţia de baschet masculin a CSM Oradea ar fi prima care şi-ar îndeplini după şase ani obiectivul şi anume prezenţa în play-off. Ar fi un lucru extraordinar în condiţiile în care bugetul a fost unul foarte mic. Pentru acest lucru însă ar trebui o mobilizare exemplară din partea tuturor.

În cursul serii de sâmbătă Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui partida din cadrul etapei a XXII-a dintre formația Energia Rovinari și CSM Oradea.

Energia este formaţia pe care antrenorul local Cristian Achim a pregătit-o de mai multe ori şi, în mod public, aceştia şi-au manifestat intenţia de a-l aduce din nou acasă, fiind originar din Râmnicu Vâlcea. De partea cealaltă, orădenii sunt în faţa unei mari realizări cu menţiunea că presiune apasă simţitor pe umerii lor, acest lucru simţindu-se şi în meciurile din ultima perioadă.

Din păcate, orădenii nu reuşesc să-şi regăsească ritmul din prima parte a întrecerii atunci când evoluau cu mult curaj în dauna unor adversari, indiferent de numele acestora. Se pare că, deocamdată, gruparea locală are evoluţii mult mai bune atunci când echipa nu simte presiunea rezultatului. Din păcate, în tabăra oaspeţilor au apărut şi unele probleme medicale, căpitanul Mandic acuzând unele probleme la genunchi. De asemenea, Vasile Ştefan încă nu a revenit la echipă fiind în continuare accidentat.

Celelalte partide ale rundei se vor juca după programul: Politehnica Iaşi – CSU Ploiești, BC Mureşul Târgu Mureş – CSŞ Municipal Craiova, CSM Bucureşti – CS Steaua Bucureşti, CS Otopeni – CSU Piteşti, Gaz Metan Mediaş – Perla Harghitei Miercurea Ciuc, BC Timişoara – Atlassib Sibiu.

Cele mai tinere junioare se întrec la Oradea

.

Tot la finele acestei săptămâni, dar de astă dată la Oradea, mai precis în sala de jocuri sportive a LPS Bihorul, va avea lot turneul semifinal de baschet rezervat felelor Under 14.

Iată programul complet: vineri, ora 09:00 LPS Satu Mare – CSS Reghin, ora 10:30 CSS Botoşani – CN Mihai Eminescu Oradea, ora 12:00 BC MC Sport Cluj Napoca – CSU Cuadripol Braşov, ora 15:00 CSS Reghin – CSS Botoşani, ora 16:30 CN Mihai Eminescu Oradea – BC MC Sport Cluj, ora 18:00 CSU Cuadripol Braşov – LPS Satu Mare, sâmbătă ora 9:00 BC MC Sport Cluj – CSS Botoşani, ora 10:30 LPS Satu Mare – CN Mihai Eminescu Oradea, ora 12:00 CSU Cuadripol Braşov – CSS Reghin, ora 15:00 CSS Botoşani – LPS Satu Mare, 16:30 CN Mihai Eminescu Oradea – CSU Cuadripol Braşov, ora 18:00 CSS Reghin – BC MC Sport Cluj, duminică ora 09:00 CSU Cuadripol Braşov – CSŞ Botoşani, ora 10:30 CN Mihai Eminescu Oradea – CSS Reghin, ora 12:00 LPS Satu Mare – BC MC Sport Cluj.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult