Categorized | Sport

Compania de Apă din nou triumfătoare la fotbal pentru amatori

Sfârşitul săptămânii trecute a fost dedicat total fotbalului pentru amatori în condiţiile în care întâlnirile au fost unele cu caracter de fair-play. Un nou turneu rezervat unor jucători care simt nevoie de mişcare a avut loc de astă dată în organizarea RER Ecologic Service.

Gazdă a fost din nou Arena Antonio Alexe, competiţia fiind organizată de SC RER Ecologic Service Oradea în colaborare cu CS Municipal Oradea. La ediţia inaugurală au participat opt echipe împărţite în două grupe şi anume, grupa A: RER, OTL, Poliţia Oradea, Presa Sportivă, Grupa B: AIO, CAO, Primăria Oradea, RAPAS.

S-a stabilit ca sistemul de desfăşurare să fie fiecare cu fiecare în grupe, ocuantele primelor două locuri în clasamentzul final al fiecărei grupe urmând a se califica în faza superioară.

Iată rezultatele complete al partidelor din grupe:

RER – OTL 0-0, AIO – CAO 0-0, Poliţia – Presa 1-0, Primăria – RAPAS 1-0, RER – Poliţia 1-0, AIO – Primăria 2-0, Presa – OTL 0-1, CAO – RAPAS 3-1, RER – Presa 4-0, AIO – RAPAS 0-0, OTL – Poliţia 1-0 şi CAO – Primăria 2-0.

În prima semifinală s-au întâlnit formaţiile RER şi AIO. La finalul partidei aceştia din urmă aveau să se impună cu scorul de 2-0. Cealaltă semifinală avea să fie câştigată în cele din urmă de CAO care s-a impus clar cu scorul de 3-0.

În jocul pentru locurile trei-patru (finala mică), OTL a reuşit să învingă cu scorul de 3-0 pe RER.

Finala mare s.-a jucat din nou între CAO şi AIO. De astă dată mult mai dificil cei de la CAO avea să câştige de astă dată cu scorul de 2-1. De altfel pentru a treia oară Compania de Apă Oradea reuşeşte să se impună în cadrul acestor genuri de turnee.

Imediat după finalul competiţiei au fost acordată şi o serie de premii speciale, cel mai bun jucător Eduard Handra (CAO), cel mai bun portar Viorel Mureşan (AIO), cel mai bun director de concurs Ionel Ban (RER).

Formaţiile clasate pe podium la finalul întrecerii au fost răsplătite de organizatori cu diplome şi cupe.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult