Categorized | Social

Pentru că au lucrat prost, două firme vor face reparaţii pe banii lor

Luni, 14 martie 2011, au început lucrările de ridicare la cotă a căminelor din carosabil, de pe strada Matei Corvin. Lucrările sunt executate de S.C. Drum Construct S.R.L. şi S.C. Trans Bitum S.R.L. Fiind în garanţie, lucrările se execută pe cheltuiala celor două firme, urmând să fie finalizate până la sfârşitul acestei săptămâni.

În urmă cu ceva timp primarul Ilie Bolojan promitea că firmele care nu îşi îndeplinesc ca la carte obligaţiile contractuale vor avea de plătit bani din propriile buzunare.

Pentru că atunci când au reabilitat strada Matei Corvin firmele S.C. Drum Construct S.R.L. şi S.C. Trans Bitum S.R.L. nu au lăsat gurile de canalizare la nivelul asfaltului, cele două firme au fost puse să refacă acele porţiuni de drum şi să ridice la cotă căminele din carosabil. Totul, pe banii lor.

„Municipalitatea roagă participanţii la trafic să circule cu atenţie sporită, pe parcursul efectuării acestor lucrări”

se precizează într-un comunicat remis de Primîria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult